Ev Sahibi, Fahiş Zammı Kabul Etmeyen Kiracısını Öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ev Sahibi, Fahiş Zammı Kabul Etmeyen Kiracısını Öldürdü

İstanbul'da meydana gelen olayda bir kişi, zammı kabul etmeyen ve evden çıkmayan kiracısına silahla saldırdı ve onu öldürdü.

3.Sayfa 13 Haz 2022 22:18 2
Ev Sahibi, Fahiş Zammı Kabul Etmeyen Kiracısını Öldürdü

Fahiş kiralar cinayetle sonuçlandı: İstanbul'da ev sahbi kiracısını öldürdü.

 İstanbul'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre İstanbul'un Merkez KAğıthane İlçesi Harmantepe Mahallesi'nde , ev sahibi Hamza C isimli kişi ile kiracısı 55 yaşındaki Şenel Tombul isimli kişi arasında bir süredir tartışma yaşandığı öğrenildi.

Kira üzerinde anlaşamadıkları öğrenilen iki isim arasında devam eden tartışmada ev sahibi kirracısının evden çıkmasını istedi. 

KİRACI : EVDEN ÇIKMAYACAĞIM

Evden çık teklifi üzerine kiracı, evden çıkmayacağını söyledi. Bunun üzerine ev sahibi eve gelerek kiracı ile yeniden tartışmaya başladı. Bugün akşam saatlerinde sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Taraflar bir birilerine bağırdı ve küfürler hakaretler etmeye başladı.

Daha sonra ev sahibi Hamza C isimli kişi, yanında getirdiği silahı çekti ve kiracısı Şenel Tombul'a saldırarak onu göğsünden vurdu. 

Silahlı saldırı sonucu yerde kalan Tombul , kanlar içinde kaldı. Çevredeki vatandaşlar hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, kanlar içindeki Tombul'a ilk müdahaleyi yaptı ve ambulansla onu Seyrantepe Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Hastaneye getirilen ve ameliyata alınan Şenel Tombul, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Olay sonrası bölgeye gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerii, olayla ilgili soruşturma başlattı ve yaptığı araştırma sonucunda katili kısa sürede , saldırıda kullandığı silahla birlikte yakaladı. 

Gözaltına alınan Hamza Ç. isimli kişi, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu fahiş zamlar yüzünden ve geçim kayna sadece kira geliri olanlar bu talihsiz olaylara sebep olmamalı. Çok ucuza oturanlarda var bu artışların karşısında dayanamayan ev sahipleride var. Her şeyde ev sahibine yüklenmez. Semt düzenlemeleri gelmeli. Sadece eski kiracı diye eski zaman aşımına uğrayan kirayla oturamaz. Millet malının getirisindende faydalanmalı.Yoksa neden parasını bağlamakta. Zaten gelir vergisi yüksek. Limiti 75.000 yükseltmeli.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Rabbim bu ev sahipleri mütahitleri emlakçıları fırsatçıları inşalah kiraci durumuna düşürür amin