Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Açıkladı: Altın O Fiyatlara Düşebilir!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Açıkladı: Altın O Fiyatlara Düşebilir!

Piyasa ile ilgili yaptığı yorum ve analizlerle herkesin takip ettiği isim olan Selçuk Geçer, altının düşeceği fiyatı açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 8 Mayıs 2024 0
Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Açıkladı: Altın O Fiyatlara Düşebilir!

Altın yatırımcıları son günlerde piyasada düşüş gözlemlerken ünlü ekonomistten önemli bir açıklama geldi. Altındaki düşüşe dikkati çeken uzman isim o seviyelere bile düşebileceğini söyledi.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Atın resmen uçuşa geçecek, gram  altın 1650 TL olacak - Ekonomi Haberleri

Güvenli liman olarak bilinen ve birçok yatırımcının ilk yatırım tercihi olan altın son günlerde yaşa hızlı düşüşlerle gündeme geliyor. Merkez Bankası’nın Politika faizini yüzde 50 seviyesine çıkarması sonrasında döviz tarafında yükselişler durma noktasına geldi. Bu kapsamda dolar yaklaşık bir aydır 32 seviyelerinde duruyor. Bunun yanı sıra ons altın İsrail ve İran arasındaki gerilim sonrasında rekor bir yükseliş kaydetmişti. Lakin son günlerde düşüş göstererek 2 bin 437 seviyelerinden 2 bin 319 dolar seviyelerine düştü.

ONS ALTINDA DÜŞÜŞ DEVAM EDEBİLİR

Hem döviz hem altın piyasasındaki bu hareketlilik sonrasında önemli açıklamalarda bulunan ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara uyarılarda bulunarak şunları söyledi:

Altın nedir? Altın madeni neden değerlidir? Altına yatırım yapmak riskli  midir? - Son Dakika Ekonomi,Türkiye Haberleri | Cumhuriyet

"Bence 2 bin dolar seviyelerine kadar geri çekilecek. Altının onsunda çok olağanüstü bir tabloyla karşı karşıya kalırsak, ekonomi ile ilgili rakamlarda ciddi bozulmalar görmeye başlarız. Hatta faiz artırımları konuşulmaya başlandığını da görürsek o zaman altındaki geri çekilme 1900'lü seviyelere bile gidebilir, dikkatli olun”

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç