EPDK Temizlik Personeli Alımı Duyurusu Geldi: Başvuru Yapanlar Dikkat!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EPDK Temizlik Personeli Alımı Duyurusu Geldi: Başvuru Yapanlar Dikkat!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından bir açıklama yapıldı ve temizlik personeli alımı için evrak teslimi duyurusuna yer verildi.

Eğitim 3 Ağu 2022 11:23 2
EPDK Temizlik Personeli Alımı Duyurusu Geldi: Başvuru Yapanlar Dikkat!

EPDK işçi alımı sonuçları için duyuru yayımlandı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından bir açıklama yapıldı ve temizlik personeli alımına başvuru yapan adayların evrak teslimi hakkında detaylara yer verildi. EPDK sayfasından yapılan açıklama şu şekilde:

"Kurumumuza ait “Sürekli İşçi Alım İlanına” başvuru yapan adayların aşağıda indirme butonundan formu indirip, formda yer alan ilgili yerleri doldurarak istenilen belgeler ile birlikte 08/08/2022 – 12/08/2022 tarihleri arasında Kurumumuza teslim etmeleri gerekmektedir."

Başvuru formu ve istenen evraklar için TIKLAYIN

BAŞVURU

EPDK'dan başvurularla ilgili yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi: "Not: Başvuru yapan adayların belge teslimi, elden teslim şeklinde kendisi veya yönlendirdiği birisi tarafından yapılabilecektir. (Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvuru ve belge teslimi dikkate alınmayacaktır.)"

Uyarılar ise şu şekilde:

Başvuru yapan adayların formda bulunan "Ad SOYAD, T.C. Kimlik No ve İrtibat No" yerini doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru yapan adayların "Başvuru Yapan Adaylardan İstenilen Belgeler" kısmındaki belgelerin tamamını eksiksiz getirmesi gerekmektedir

Formda bulunan "Başvuru Yapan Adaylardan İstenilen Belgeler" kısmındaki "Durumu ve Açıklama" kısımları belge teslimi sırasında belgeyi teslim alan görevli tarafından doldurulacaktı

Başvuru yapan adayların belge teslimi, elden teslim şeklinde kendisi veya yönlendirdiği birisi tarafından yapılabilecektir. (Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvuru ve  belge teslimi dikkate alınmayacaktır.)

EVRAK TESLİMİ SONRASI NE OLACAK?

Evrak tesliminden sonra şartları uyan adayların listesi açıklanacak ve bu listedekiler 1 Eylül tarihinde kuraya alınacak. Kura ile kazananlar belli olacak.

Kamu haberlerinden haberdar olmak için  TIKLA TAKİP ET

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Baş vuru nasıl olacak