En az ilkokul mezunu 2 bin 392 engelli memur alımı başvuru kılavuzu geldi: İşte EKPSS personel alımı 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

En az ilkokul mezunu 2 bin 392 engelli memur alımı başvuru kılavuzu geldi: İşte EKPSS personel alımı 2024

2 bin 392 engelli memur personel alımı başvuru kılavuzu yayınlandı ve başvurular alınmaya başlandı.

En az ilkokul mezunu 2 bin 392 engelli memur alımı başvuru kılavuzu geldi: İşte EKPSS personel alımı 2024

EKPSS başvuru kılavuzu yayınlandı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından yayınlanan duyuruda 2024 yılı EKPSS başvuru kılavuzuna yer verildi.

"2024-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması" başlığı ile ÖSYM resmi internet adresinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik uyarınca ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, 2024-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir.

Adaylar tercihlerini, 10 - 19 Ocak 2024 tarihleri arasında yapabilecektir. Tercih işlemleri 10 Ocak 2024 tarihinde saat 15.15’te başlayacak ve 19 Ocak 2024 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan 2024-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur"

BAŞVURU KILAVUZU YAYINLANDI

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında engelli memur alımının başvurusuna dair detaylara şu şekilde yer verildi. İşte EKPSS ile memur alımı başvuru kılavuzu.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Engelli memur alımı başvuruları 10 ile 19 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacak. Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi ve tanışmak için >>> TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç