Emlak Konut, Fikirtepe'deki Projenin Maketine 12 Milyon 500 Bin TL Harcadı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emlak Konut, Fikirtepe'deki Projenin Maketine 12 Milyon 500 Bin TL Harcadı

Yok artık dedirten haber geldi. Edinilen bilgilere göre Emlak Konut, Fikirtepe'deki konutların maketine 12.5 milyon lira harcadı.

Emlak 14 Haz 2022 12:58 0
Emlak Konut, Fikirtepe'deki Projenin Maketine 12 Milyon 500 Bin TL Harcadı

Emlak Konut , yeni projenin maketine 12 milyon lira harcamış.

Türkiye'nin en büyük emlak Yatırım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Fikirtepe'de yapacağı konutların maketini hazırladı. Hazırlanan konutların maketine baktığımızda göz kamaştırıcı görüntülerin ortaya çıktığı görülürken maketin yapıldığı fiyat ise yok artık dedirtti. 

EV FİYATLARI REKOR KIRIYOR

Son dönemlerde konut fiyatlarına art arda gelen zamların ardından Türkiye genelinde 1 milyon liranın altında konut bulmak oldukça zorlaştı. İstanbul'da ise iyi bir konut almak isteyenin en az 2 milyon lirayı gözden çıkarması gerekecek. Kiralar ise İstanbul'da asgari ücreti geçerken diğer illerde 3 bin lira seviyelerinde. 

İstanbul Fikirtepe Kentsel dönüşüm projesinin devam eden çalışmalarına Emlak Konut el attı ve internet üzerinden ön talep toplamalar başladı. Şehircilik Bakanlığı ile Emlak Konut GYO arasında imzalanan protokole göre çeşitli kalemlerde KDV haricinde toplamda 99 milyon 155 bin lira para ödenecek. 

Mağdur olanlara 1500 lira kira yardımı ödenecek.

MAKETİ 12.5 MİLYON LİRA

Birgün'de yer alan haberde Fikirtepe konut projesinin sadece maketine 12 milyon lira para harcama öngörüldü.

Harcama kalemlerine baktığımızda konutların maketi için 12 milyon 500 bin lira para harcandığı görüldü. Bunun yanı sıra animasyona 1 milyon 400 bin lira harcanırken reklam panosu için 2 milyon 419 bin lira ödeme ön görüldü.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç