Emekliye Kurban Bayramı'ndan Önce TEB'den 3750 TL: Başvuru Duyurusu Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emekliye Kurban Bayramı'ndan Önce TEB'den 3750 TL: Başvuru Duyurusu Geldi

TEB bir son dakika açıklaması yaptı ve emeklilere bayram öncesi 3 bin 750 lira banka promosyonu ödemesi için başvuruların başladığını duyurdu.

Bankalar 5 Haz 2022 20:30 0
Emekliye Kurban Bayramı'ndan Önce TEB'den 3750 TL: Başvuru Duyurusu Geldi

Son dakika haberi: TEB, emeklilerin promosyonuna zam yaptı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada emeklilerin promosyonlarına zam yapıldığına yer verildi. Şimdiye kadar açıklama yapan bankaların promosyonlarına baktığımızda 2750 liraya kadar promosyon yapıldığı görünürken TEB, banka promosyon miktarına 1000 lira zam yaptığını açıkladı. 

BAYRAM YAKLAŞIRKEN...

9 Temmuz 2022 günü Kurban Bayramı'nın ilk günü olacak. Bayrama 1 ay süre kala TEB tarafından yürülüğe anlılan bu promosyon kampanyası ile emeklilere 3 bin 750 liraya kadar nakit para verileceği, bayram ikramiyesi ile birlikte emeklilerin 4 bin 850 lira alabileceği , en azından bir nebze olsun rahat bir bayram geçirebilecekleri bildirildi.

ZAM YAPILDI

TEB resmi sayfasında "Emeklilerimize 3.750 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı" başlığı ile yayımlanan banka promosyonunun detayları şu şekilde:

3 YIL TAAHHÜT ŞARTI

Bu promosyonu alabilmek için emeklilerin maaşlarını tEB'e taşıması ve 3 yıl boyunca TEB'de kalması gerekmektedir. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 3.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor." denildi. 

Alınacak promosyona ek olarak bankaya emekli arkadaşını getirenlere her emekli için 250 lira verilecek ve toplamda 2 bin 500 lira nakit ödül verilecek.

Kampanyanın diğer detayları ise şu şekilde duyuruldu:

"Kampanya 02.06.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.

Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.

Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

Diğer Başvuru Şartı ise şu şekilde açıklandı: "

Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler."

BAŞVURULAR BAŞLADI

Emekliler , promosyon ödemesini almak için bankaya müracaat etmelidir. Bankaya başvuru yapan kişiler, maaşını taşımaları durumunda 3 bin 750 liraya kadar promosyon ödemesi alınacak. 

Emeklilerin ikramiyelerine zam talep ediliyor. Zam açıklaması geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç