Milyonlarca Emekli Zam Bekliyordu! Kurban Bayramı İkramiyesi Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Milyonlarca Emekli Zam Bekliyordu! Kurban Bayramı İkramiyesi Belli Oldu!

Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte hayat pahalılığı ile mücadele eden milyonlarca emekli Kurban Bayramı ikramiyesine zam bekliyor. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisine Kurban Bayramında yatacak ikramiyenin miktarı belli oldu.

Ekonomi 5 Haz 2022 16:27 0
Milyonlarca Emekli Zam Bekliyordu! Kurban Bayramı İkramiyesi Belli Oldu!

Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte hayat pahalılığı ile mücadele eden milyonlarca emekli Kurban Bayramı ikramiyesine zam bekliyor. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisine Kurban Bayramında yatacak ikramiyenin miktarı belli oldu. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, ne kadar?

Milyonlarca emeklinin gözü, yatacak Kurban Bayramı ikramiyesinde. Bilhassa mevcut ekonomik süreç ve vatandaşın boğazını sıkan hayat pahalılığı karşısında çoğu emeklinin aylık maaşı geçinmeye yetmezken, yatacak ikramiye ile geçici bir rahatlama bekleniyordu. Fakat emeklinin cebine yine Ramazan Bayramı'nda yatan ve yetersiz bulunan miktar girecek.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Kurban Bayramı için yatacak emekli ikramiyesinde, ramazan örneğinin dikkate alınacağı belirtildi. Böylece Ramazan Bayramı'nda bin 100 TL yatan emekli ikramiyesi, Kurban Bayramı için de bin 100 TL olarak yatacak.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı 1. gün: 9 Temmuz Cumartesi

Kurban Bayramı 2. gün: 10 Temmuz Pazar

Kurban Bayramı 3. gün: 11 Temmuz Pazartesi

Kurban Bayramı 4. gün: 12 Temmuz Salı. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç