EKPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi: Engelli Memur Alımı Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EKPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi: Engelli Memur Alımı Geliyor

Engelli memur alımı hakkında son dakika gelişmesi. ÖSYM Başkanlığı, EKPSS branş bazında sıralamaları güncelledi.

Sınav 20 Tem 2022 14:35 0
EKPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi: Engelli Memur Alımı Geliyor

EKPSS branş bazında sıralamalar güncellendi: Engelli memur alımı geliyor.

ÖSYM'den son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada engelli memur alımında kullanılan EKPSS için branş bazında sıralamaların güncellendiğine yer verildi. Söz konusu duyuru şu şekilde:

2020-Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (2020-EKPSS) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları güncellenmiş olup adaylar, branş bazında sıralamalarını ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulmuş; kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmettir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. Branş bazında sıralama işlemleri adayların (YÖKSİS ve e-Okul sistemi üzerinden çekilmiş olan) ÖSYM sistemi üzerinde ilgili işlemlerin yapıldığı tarih itibariyle aktif olarak bulunan eğitim bilgileri ve bu tarih itibari ile sistemde aktif eğitimi gözükmeyen adayların ise, başvuru da belirttikleri eğitim bilgileri baz alınarak hazırlanmıştır.

BRANŞ BAZINDA SIRALAMAYA NASIL BAKILIR?

Benim Hocam adlı Youtube kanalında söz konusu işlem detaylı şekilde anlatılmıştır. İşte branş bazında sıralamaya bakma adımları:

EKPSS İLE MEMUR ALIMI YAKLAŞIYOR

Branş bazında sıralamaların güncellenmesi ile birlikte yakın zamanda yeni engelli memur alımı yapılmasının gündemde olduğu anlaşılıyor. İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç