EGM'ye Hava Lojistik Personeli Alımı Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EGM'ye Hava Lojistik Personeli Alımı Başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü hava lojistik personeli alımı yapacağını açıkladı. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

Kamu 9 Mayıs 2022 15:33 0
EGM'ye Hava Lojistik Personeli Alımı Başladı

EGM Havacılık Şube Müdürlüğü'ne personel alımı yapılacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve Genel Müdürlük makamı tarafından verilen olur sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı ile İl Emniyet Müdürlüklerine bağlı olan Havacılık Şube Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacağına , alınacak personeller için Hava Lojistik Personeli Adayı Seçme Sınavının yapılacağına yer verildi. Yapılacak seçme sınavında başarılı olan adaylar, Havacılık Şube Müdürlüğü bünyesinde çalışmaya hak kazanacak.

BAŞVURULAR DİLEKÇE İLE YAPILACAK

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Hava Lojistik Personeli Alımına başvuru yapmak isteyen personellerin , Emniyet'te birimlerine dilekçe ile başvuru yapmaları suretiyle müracaat edebileceğine yer verildi. Dilekçeler değerlendirmeye alınacak ve başvurusu uygun görülen adaylar, Emniyet tarafından seçim aşamalarına çağrılacak. Ön değerlendirme ve inceleme sonrası adaylar nazı aşamalara tabi tutulacak. 

SON BAŞVURU 11 MAYIS

Söz konusu ilana başvuru yapmak isteyenlerin 11 Mayıs tarihine kadar dilekçelerini vermiş olması gerekmektedir. 11 Mayıs günü 23.59'dan sonra başvurular alınmayacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu personel alımı emniyet bünyesinde çalışan personeller arasında, Emniyet Hizmetleri Sınıfına mensup polis memurları arasından yapılacak. Başvuru tarihi itibarıyla meslekte en az 2 yıldır çalışan polisler arasından yapılacak alımda son 2 performans değerlendirmesinde adayların iyi ya da çok iyi almış olması gerekmektedir. Kıdeme müessir herhangi bir ceza da alınmamış olması gerekiyor. 

SINAVLAR

Hava Lojistik personeli alımında adayların alınacağı sınavlar ise şu şekilde sıralandı:

- Yabancı Dil (ingilizce) Yeterlilik
- Kişilik Değerlendirme
- Mülakat aşamaları uygulanacak.

LİSE MEZUNU POLİS ALIMI NE ZAMAN?

EGM'ye lise mezunu polis alımında son bilgiler için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç