Eğitim İş Sendikası Başkanının Aldığı Maaş Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Eğitim İş Sendikası Başkanının Aldığı Maaş Açıklandı

Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay'ın Eylül 2022 maaş bordrosu ortaya çıktı.

Finans Magazin 16 Eylül 2022 09:36 0
Eğitim İş Sendikası Başkanının Aldığı Maaş Açıklandı

Diğer sendika başkanları ciddi maaşlar alırken Eğitim İş Sendikası Başkanı'nın maaşı şaşırttı ve takdir topladı.

Diğer sendika başkanları 32 bin lira, 25 bin lira , hatta 50 bin lira kadar maaş alırken bir sendika başkanın aldığı maaş sosyal medya üzerinde gündem oldu. 

Gelen bilgilere göre Eğitim İş Genel Merkezi , Genel Başkan Kadem Özbay'ın ne kadar maaş aldığını sosyal medya üzerinden paylaştı. Paylaşıma baktığımızda Özbay'ın maaş bordrosunun yayınladığı görüldü. PEki Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay ne kadar maaş alıyor.

Söz konusu paylaşım, Eğitim İş'in sosyal medya hesabı üzerinden "Emek ve sınıf mücadelesini kendisine ilke edinmiş Eğitim-İş’in yöneticileri aldıkları ücretleri asla konu ettirmemiştir. Bu konudaki hassasiyetimiz yüksektir ve en büyük denetleme mekanizmamız üyelerimizdir." ifadeleri ile açıklandı. 

Durum hakkında paylaşım yapan bazı öğretmenler ve sendika üyeleri, "MYK üyelerimiz benimle aynı ücreti alıyor üstelik gece gündüz bizim için her platformda mücadele veriyor  @kademozbay_  bir Genel Başkan olarak cesaretli söylemleriyle hiç düşünmeden örgütünün önünde yürüyor. Beni ancak benimle aynı durumda olan anlar" ifadelerini kullandı.

İşte Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay'ın bu ay alacağı maaşını gösteren maaş bordrosu:

Söz konusu maaş bordrosu Eğitim İş Genel Başkanı ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri mesleklerini yaparken aldıkları maaşları alırlar.

Söz konusu durum sosyal medyada takdir topladı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç