DSİ Temizlik Personeli, İşçi ve Bekçi Alımı Başvuru Sonuçları, Kura Tarihleri Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

DSİ Temizlik Personeli, İşçi ve Bekçi Alımı Başvuru Sonuçları, Kura Tarihleri Açıklandı

DSİ bünyesine en az lise mezunları arasından yapılacak temizlik personeli ve bekçi alımı için sonuç tarihi belli oldu.

Eğitim 30 Tem 2022 00:25 0
DSİ Temizlik Personeli, İşçi ve Bekçi Alımı Başvuru Sonuçları, Kura Tarihleri Açıklandı

DSİ temizlik personeli, işçi ve bekçi alımı sonuçları hakkında açıklama.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesine personel alımı hakkında açıklama geldi ve sonuçları hakkında bilgi verildi. DSİ tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamalar şu şekilde:

196 TEMİZLİK PERSONELİ

Alım yapılacak iller: Adana (3), Adıyaman (1), Afyonkarahisar (2), Ankara (25), Antalya (4), Aydın (7), Balıkesir (8), Bayburt (2), Bolu (1), Bursa (14), Çanakkale (2), Çorum (1), Denizli (1), Diyarbakır (2), Düzce (1), Edirne (10), Elazığ (4), Erzurum (2), Eskişehir (3), Giresun (1), Gümüşhane (2), Hakkâri (1), Iğdır (1), Isparta (2), İstanbul (25), İzmir (7), Kahramanmaraş (4), Kars (3), Kastamonu (3), Kayseri (12), Kırıkkale (3), Konya (4), Mersin (1), Niğde (1), Samsun (3), Sivas (5), Şanlıurfa (8), Tekirdağ (1), Trabzon (6), Van (10).

Açıklama şu şekilde:

"1. Süresi içerisinde başvuruda bulunan ve gerekli şartları sağlayan adaylar, başvuru süresi bittikten sonra Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS-P94 puanları esas alınmak suretiyle en yüksek puandan başlamak üzere sıralamaya tabi tutulacaktır.

2. İlan edilen pozisyon sayısı kadar asil, pozisyon sayısının 4 katı kadar yedek aday belirlenecektir. 

3. İlan edilen pozisyon sayısı kadar belirlenen asil ve 4 katı kadar yedek aday listesi 5 Ağustos 2022 tarihinde Kurumumuz resmi internet sitesinde (www.dsi.gov.tr/duyurular) ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinde ilan edilecektir."

BEKÇİ ALIMI

Bekçi alımı sonuçları açıklaması şu şekilde:

"İlan edilen kadrolara başvuran adaylar, İŞKUR tarafından Genel Müdürlüğümüze bildirilecektir. İşe alınacak sürekli işçiler, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin geçici 9 uncu maddesi hükmüne göre öncelikliler de dâhil olmak üzere İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayının dört katı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın doğrudan noter kurası ile belirlenecektir.

Noter huzurundaki kura çekimi; 09.08.2022 tarihinde saat 10:00 da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılacaktır."

ÖZETLE...

Özetlemek gerekirse 196 temizlik personeli alımı sonuçları 5 Ağustos'ta açıklanacak. Bekçilik kurası ise 9 Ağustos'ta. Sonuçlar açıklanınca haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç