Doların 24 lira olacağı tarihi açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Doların 24 lira olacağı tarihi açıkladı

Selçuk Geçer'den dolar kuru hakkında son dakika açıklaması geldi. Geçer doların 24 liraya çıkacağını söyledi.

Döviz 30 Ocak 2023 19:32 0
Doların 24 lira olacağı tarihi açıkladı

Son dakika haberi: Selçuk Geçer, doların 24 TL olacağı tarihi açıkladı.

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer bir so ndakika açıklaması yaptı. Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunda kısa sürede 24 liraların görüleceğini söyledi. Kısa zamanda bu seviyelerin görüleceğini söyleyen Geçer, daha sonra doların fırlayarak 40 liraya kadar çıkacağını söyledi.

Merkez Bankası'nın döviz kaynaklarını kullandığını ve bu şekilde doları kontrol altında tutmaya çalıştığını söyleyerek açıklama yapan Geçer, aylar önce dolar 10 lira iken doların bu seviyelerde olacağını ön gördüğünü ve tahminlerinde paylaştığını söyledi.

Vatandaşların dolar kurunun ne olduğunu araştırdığını söyleyen Selçuk Geçer, doların kısa sürede 24 liraya kadar çıkacağını, daha sonra ise 40 liraya kadar çıkabileceğini söyleyerek, “Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil. Ülkeye sokabildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacak ve şubat sonuna kadar 24 lirayı görecek” ifadelerini kullandı.

Dolar kuru için bu iddialı tahminde bulunan Geçer konuşmasın devamında yatırımcıları ellerindeki dolarları bozdurmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç