Dolar ve Altın Tahminlerini Paylaşan İslam Memiş, 2. El Araba Fiyatlarının Düşeceği Tarihi Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dolar ve Altın Tahminlerini Paylaşan İslam Memiş, 2. El Araba Fiyatlarının Düşeceği Tarihi Açıkladı

Son dakika haberi: İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu ve ikinci el araba fiyatlarının düşeceğini söyledi.

Taşıt 27 Haz 2022 18:34 1
Dolar ve Altın Tahminlerini Paylaşan İslam Memiş, 2. El Araba Fiyatlarının Düşeceği Tarihi Açıkladı

İslam Memiş açıklama yaptı: İşte ikinci e laraba fiyatlarının düşeceği tarih.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu. Youtube resmi sayfasından yapılan son dakika açıklamasında Memiş, dolar kuru ile altın fiyatlarında tahminlerini paylaşırken alım seviyelerine de yer verdi.

ARKADAŞLARIM ALACAK DEDİ

Dolar 17.22 TL seviyesinde, gram altın 1020 TL seviyesinde iken kendisi ve arkadaşlarının ellerindekileri sattığını söyleyen Memiş, dolar kurundea alım seviyesi olarak 16 lira 75 kuruş , gram altında ise 970 lira seviyelerini göstermişti. Altında ve dolar kurunda fiyatların bu seviyelerin altına düştüğünü söyleyen İslam Memiş, alım seviyelerinin olabileceğini söyledi. 

İKİNCİ EL ARAÇLARDA İNDİRİM GELİYOR

İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında ikinci el arabalarda indirim beklediğini söyledi. Yeni bir taşıt paketinin geleceğini, bu konu üzerinde düzenlemelerin , çalışmaların devam ettiğini söyleyen İslam Memiş, bu düzenleme ile birlikte yüzde 15 ile yüzde 20 civarında bir fiyat indirimi olacağını , yüzde 20'ye kadar indirim beklediğini söyledi. Şimdi nakit paranın daha değerli olduğunu, malın değersiz olacağını söyleyen İslam Memiş, ikinci el araç alacak olanların bayramdan sonraki zamanlara dikkat etmesi gerektiğini söyledi. 

Bundan sonra insanların nakit değerini ön planda tutacağını söyleyen Memiş, yakın fiyatlarının pahalı olması nedeniyle vatandaşların toplu taşımaya yöneldiğini, bunun da araç satımını azalttığını, bu nedenle fiyat indirimi geleceğini söyledi. 

Sizce ikinci el araba fiyatları iner mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Fiatların düşmesini bekliyoruz