Dolar mu Euro mu daha çok yükselecek? İslam Memiş açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dolar mu Euro mu daha çok yükselecek? İslam Memiş açıkladı

İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu. Memiş yaptığı açıklamada doların mı euronun mu daha çok yükseleceğini söyledi.

Döviz 11 Mayıs 2023 19:27 0
Dolar mu Euro mu daha çok yükselecek? İslam Memiş açıkladı

Dolar mı Euro mu? İslam Memiş'ten son dakika açıklaması geldi.

Seçim sürecine girilmesi ile birlikte parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar, nereye yatıracaklarını araştırmaya başladı. Altın, dolar, euro, sterlin, gümüş, borsa, kripto paralar derken kafası oldukça katışan yatırımcılar, bu konudaki yorumları merak ediyor. Bu konularda açıklaması en çok takip edilen isimlerin başında da İslam Memiş geliyor.

Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında dövize yatırım yapmak isteyenlere dolar mı euro mu almaları konusunda bir öneride bulundu.

Memiş yayınladığı videoda döviz kurunda hangisinin kazandıracağını söyledi. Euro'nun dolar karşısında değer kaybettiğini söyleyerek açıklamasına başlayan Memiş, paraya yatırım yapmak isteyenler için Euro kurunu önerdi ve şu değerlendirmelerde bulundu: "Euro dolar paritesinde 1.10 seviyesi üzerindeyken, Euro dolar paritesinde ve dolar karşısındaki her şeyde sert düşüş bekliyorum. Aman dikkat edin. 1.0850 seviyesine kadar bu gerileme devam eder demiştim. En son altının ons fiyatında, gümüşün ons fiyatında, dolar karşısındaki her şeyde sert düşüş bekliyorum demiştim. Bugün Euro Dolar paritesi 1.10'dan 1.09'a geriledi. Ben ısrarla dolar alacağım diyenler.

Sevgili dostum madem bir kağıt para satın alacaksın 1.09 seviyesinde euro var. O da döviz o da döviz. Ne fark edecek. Euro daha çok kazandıracan"

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç