Nakit parası olanlara büyük fırsat: İslam Memiş zengin edecek yatırım aracını açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nakit parası olanlara büyük fırsat: İslam Memiş zengin edecek yatırım aracını açıkladı

İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu. Memiş yaptığı açıklamada en fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

Borsa 11 Mayıs 2023 19:15 2
Nakit parası olanlara büyük fırsat: İslam Memiş zengin edecek yatırım aracını açıkladı

Dolar ve altın hakkında İslam Memiş'ten son dakika açıklaması. İşte zengin edecek yatırım aracı.

Altın Piyasaları Uzmanı ve Analist yaptığı son dakika açıklamasında altın ve dolar kuru hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Memiş açıklamasında önemli uyarıda da bulundu.

İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında şu paylaşımda bulunmuştu:

"Bugün serbest piyasalarda gram altın 1.475, gram gümüş 18,62, dolar 21,74, euro 23,72 liraya yükseldi.

İki haftadır onlarca kez uyardım.
Herkes kendi tercihini yaptı.
Çok üzülen olacak.
Onlar için artık yapılacak bir şey yok.
Artık sessiz moda geçme vakti.
Selametle"

SEÇİMDEN ÖNCEKİ 2 GÜN VE SONRAKİ 2 GÜN DİKKAT

İslam Memiş yayınladığı videoda, "Çarşı pazar karıştı piyasada. Bunun hab erini 2 hafta önce vermiştim. Seçimden önceki 2 gün ve sonraki 2 gün çok kazanan da olacak kaybeden de. Kazanan kendinden, kaybeden başkasındna bilecek. Seçimden önceki 1 hafta, sonraki 1 hafta sert dalgalanmalar olacak. Manipülasyonlar olacak, spekülasyonlar olacak. Adam bugüne kadar aldı. Doplar, altın, borsa olur. Her şey zamanında güzel.

Bugüne kadar hamlesini yapmayan bugün çıkan fiyatlara tepki göstermeyecek.

Borsa şu anda yüzde 8 primli. Borsada yatırım yapacaklara 4000-4500 arasında alım yapılması gerektiğini, 2 haftadır adeta yalvardım. 4390 TL seviyesinde giriş yaptım ve 3 hisse senedinde 6 bine kadar bekleyeceğim. Yol arkadaşlarımla borsada ciddi alım yaptık. 6 bine kadar bekleyeceğiz. Bugün borsa birçok insanı zengin etti. Bu yükselişlerin arkasındaki sebeplere baktığımızda, sosyal medyada anket çalışması var. Millet ittifakının önde olduğu söyleniyor CDS primi düşüyor ve borsa artıyor. Ama döviz kuru düşmüyor aksine yükseliyor.

Bunun arkasındaki sebebi de sık sık söyledim. Arkadaşlar şöyle bir tuhaf olay ile karşılaşacaksınız. Dolar ile birlikte borsayı beraber götürecekler. O yüzden dolar 24-25'i görürse borsada düşüş beklemeyin 6 bine kadar yükseliş olacak. Trend daha yeni başladı. Özellikle yaz aylarında ya da yılın 3. çeyreğinde 6 bin puanları gördüğümüzde İslam Memiş neden son 2 haftadır borsa dediğimi hatırlatacağım. Borsaya giriş yapanlar sizi tebrik ediyorum"

Son 2 haftyadır diyorum ki bırak şu dövizi. Borsa var kaymak gibi. En düşük seviyede. Geçen hafta borsaya girenler hesap yapsın ne kadar kazandı. Borsada yatırım yapan X10 kazandı. Bu seviyelerden döviz alan, altın alan, gümüş alanların durumu içler acısı olacak"

İşte videonun tamamı:

Finans7.com |Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
sıkıp sıkıp duruyo bi dusecek diyor bi cikacak hangisi olursa demistim diyor berber bile daha gzl tras yapiyor .
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Bir b.. bildigi yok my net den kovuldu simdi burda