Disney Plus İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Disney Türkiye Açık İş Pozisyonları ve İşe Alım Şartları...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Disney Plus İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Disney Türkiye Açık İş Pozisyonları ve İşe Alım Şartları...

Disney Plus iş başvurusu nasıl yapılır? Disney Türkiye de hangi pozisyonlarda personel alımı yapıyor? İşte detaylar...

Kamu 20 Haz 2022 16:51 0
Disney Plus İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Disney Türkiye Açık İş Pozisyonları ve İşe Alım Şartları...

Disney Plus iş başvurusu nasıl yapılır? Disney Türkiye de hangi pozisyonlarda personel alımı yapıyor? İşte detaylar...

Uzun yıllar dizi ve filim sektöründe hizmet veren Disney'in Türkiye ayağı olan Disney Plus,kısa bir süre önce Türkiye'de yayın hayatına başladı. Disney Plus, birbirinden farklı özelliklerini sunduğu ek avantajlar dışında Türkiye'de aynı zamanda iş istihdamıda sağlamıştır. Bu kapsamda Disneyt Plus'a iş başvurusunun nasıl ve nereye yapıldığı araştırılırken işe alım şartları da merak edilenler arasında yer alıyor. 

The Walt Disney Company adıyla dünya genelinde hizmet vermeye devam eden Disney, aynı şekilde The Walt Disney Company adıyla işe alım süreci başlatıp bünyesine yeni insanlar kazandırmayı da sürdürmektedir. Son günlerin en çok konuşulan dijital yayın platformunun iş alımlarına ilişkin tüm merak edilen haberimizde...

Çok fazla kategoride birden fazla çalışan barındıran Disney, tüm işlerini aynı anda aksatmadan yürütebilmesi için 223,000 kişiye iş imkanı sağlamıştır.

DİSNEY TÜRKİYE OFİSİNDE KAÇ KİŞİ ÇALIŞIYOR, NE ZAMAN AÇILDI?

Türkiye pazarına giren Disney, 2007 yılından beri ofis üzerinden hizmetlerini yürütmektedir. Türkiye ofisini İstanbul Zeytinburnu'na açan Disney Plus'ın açık adresi Kazlıçeşme Mah. Kenndey cad. No:44'tür. Bu adreste faaliyet gösteren ofiste ortalama 350 ile 500 arasında çalışan bulunmaktadır.

DİSNEY TÜRKİYE OFİSİ AÇIK İŞ POZİSYONLARI

Disney Türkiye'ye ya da Disney iş başvurusu yaparak Disney çatısı altında çalışmak isteyenler;

-satış danışmanı,

-müşteri ilişkileri,

-spor hizmetleri,

-hizmet sektörü,

-müşteri hizmetleri ve diğer pozisyonlara başvurularını gerçekleştirebilirler.

Disney Türkiye, bünyesinde çalıştırmak istediği kişilerden istediği en önemli önceliği genelde üniversitenin işletme bölümünden mezunu olmasıdır. Yani işletme mezunu olarak elinizde diplomanız var ise Disney Türkiye’ye iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Disney Plus Türkiye ayrıca, uluslararası ilişkiler, iktisat, dış ticaret, turizm ve otel işletmeciliği gibi bölümlerden mezun olanlara da iş imkanı sağlıyor.

DİSNEY PLUS İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Disney Plus bünyesinde çalışmak ve başvuru yapmak isterseniz Kariyer.net ve Linkedin gibi yerlere göz atmanız yeterlidir. Aynı zamanda Disney Plus’ın resmi internet sitesini takip ederek burada yer alacak olan işçi alımlarına karşılık ilanları da takip edebilirsiniz.

Kariyer.net ve Linkedin üzerinde Disney Plus işçi alımlarına ilişkin açık ilanların olduğu görülürken bu ilanlardan bir tanesini seçerek, size uygun pozisyon için başvurunuzu gönderebilirsiniz.

Personel ve işçi alımı ilanlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç