Denizli'de korkunç olay: 2 yaşındaki çocuğun feci ölümü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Denizli'de korkunç olay: 2 yaşındaki çocuğun feci ölümü

Son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Denizli'de 2 yaşındaki çocuk , evde hareketsiz şekilde ölü bulundu.

3.Sayfa 27 Ocak 2023 08:41 0
Denizli'de korkunç olay: 2 yaşındaki çocuğun feci ölümü

Son dakika haberi: Denizli'de 2 yaşındaki çocuk evinde ölü bulundu.

Denizli'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Pamukkale İlçesi'nde bir evde 2 yaşındaki çocuk ölü halde bulundu. Asmalıevler Mahallesi 6603  sokakta bulunan tek katlı evin önünde bir çocuğun ağladığını görenler hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede evde bir çocuğun yerde hareketsiz şekilde durduğunu tespit etti. Bunun üzerine hemen müdahale eden sağlık personelleri, 2 yaşındaki M.A.K.'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Bölgede yapılan inceleme sonrası küçük çocuğun  cansız bedeni, otopsi işlemlerinin yapılması için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Biri 9 aylık diğeri ise 5 yaşında olan ailenin 2 çocuğu olan ialenin bu çocuklarına devlet müdahalesi geldi ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındılar. 27 yaşındaki G.K. isimli çocukların annesi ile erkek arkadaşı olduğu bildirilen birinin bu evde yaşadığı bildirildi.

Erkek arkadaşının yakınları tarafından kiralanan evde yaşanan olay sonrası başlatılan çalışmada G.K. ile erkek arkadaşı hakkında çalışma başlatıldı. Çocukların babasının ise cezaevinde olduğu öğrenildi.

Çocuğun vücudunda darp izleri ve izmarit izleri olduğu bildirildi. üpheli ölüm sonrası polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı ve kadının erkek arkadaşını her yerde arıyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç