Çorum'da Liseye Silah ve Tüfekle Gelen Öğrenci Tutuklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çorum'da Liseye Silah ve Tüfekle Gelen Öğrenci Tutuklandı

Çorum'da Anadolu Lisesi'nde çıkan kavgadan sonra bölgeden giden ve elinde tüfekle okula dönen, öğretmenleri tarafından yakalanan öğrenci polis ekiplerince yakalandı ve tutuklandı.

Haberler 27 Mart 2022 18:32 0
Çorum'da Liseye Silah ve Tüfekle Gelen Öğrenci Tutuklandı

Çorum'da bir lisede feci olay meydana geldi. Bir lise öğrencisi, tüfekle okula geldi. Okula tüfekle geldiği görülen öğrenci, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Cuma günü meydana gelen olay saat 14.00 'da yaşandı. Gelen bilgilere göre Bahçelievler Mahallesi'ne bulunan Anadolu Lisesi 'nde , beden eğitimi dersi sırasında 16 yaşlarındaki H.A. O.C.B ve B.U. isimli öğrenciler arasında kavga çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan ve kısa sürede büyüyen kavga sonrası çevredeki öğrenciler ile öğretmenler hemen kavgayı ayırdı ve ortalık yatıştırıldı.


Olaydan sonra liseli H.A. isimli öğrenci olay yerinden ayrıldı ve gitti. Döndüğünde yanında kuru sıkı tabanca ve tüfek vardı. Silahlarla okula giren öğrenciyi öğretmenleri yakaladı. Öğretmenler, elinde silahla koridorda gezen H.A.'yı hemen etkisiz hale getirdi ve durumu polis ekiplerine bildirdiler.


İhbar üzerine kısa sürede bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, liseli öğrenciyi , elindeki silahlarla birlikte emniyete götürdü ve sorgulanması için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim etti. Yaşanan olaylar sonrası okul çevresinde güvenlik önlemleri alınırken bazı öğrencilerin izin alıp okuldan ayrıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken H.A. 'nın adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı, ancak Savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınıp tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç