Cipsten Çıkan Fare İçin BİM'den Son Dakika Açıklaması Geldi: Mümkün Değil
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cipsten Çıkan Fare İçin BİM'den Son Dakika Açıklaması Geldi: Mümkün Değil

BİM'den cipsten çıkan fare ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Sağlık 28 Kasım 2022 13:02 8
Cipsten Çıkan Fare İçin BİM'den Son Dakika Açıklaması Geldi: Mümkün Değil

Son dakika haberi: Cips'ten çıkan fare ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Yozgat'ta bir yurtta kalan öğrencilerin aldığı cipsten fare çıktığı görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Yaşanan skandal olay sonrası BİM'den son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada meydana gelen olayın mümkün olmadığına, cipsin içinden fare çıkmasının mümkün olmadığına yer verildi.

Tüm üretim aşamalarında denetimlerin hem yetkilileri , hem de bağımsız kuruluşlar tarafından yapıldığına yer verildi. BİM'den yapılan açıklamada konu ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Kamuoyunun Dikkatine

Sosyal medyada ve bazı online haber sitelerinde BİM'in özel markalı cipsinin içinden yabancı cisim çıktığına dair paylaşımlar yapılmaktadır. 

Mevcut üretim sürecinde böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değildir. Türkiye'de her gün milyonlarca tüketicinin alışveriş yaptığı BİM mağazalarında satışa sunulan bütün ürünler titizlikle kontrol edilmekte ve hiçbir şekilde tüketicinin kandırılmasına veya sağlığının riske atılmasına izin verilmemektedir.

Özel markalı ürünlerimizin üretimini yapan tüm tedarikçilerimiz ve üretim aşamaları kalite kontrol ekiplerimizin yönetiminde , yetkili bağımsız denetim kurumları tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. BİM hiçbir zaman müşterilerine sorunlu bir ürün satmamıştır, bundan sonra da satmayacaktır.

Değerli kamuoyunun bilgisine sunarız. BİM Birleşik Mağazalar AŞ"

 

Gelen açıklama sosyal medya üzerinde gündem olmuş, yaşanan fare olayı da bugün sosyal medyada binlerce yorum ve tepki almıştı. Video kısa sürede on binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bimin kendi markalarini almiyorum gectigimiz yaz dondurmasini aldim daha 3 yasinda ki yigenimin dondurmasindan kirik cubuk cikti yutsaydi ne olacakti ya da dilini kesseydi diger bir hadise bimin kendi yaspastalarindan aldim damla cikolatali ondan da insan kili cikti artik neresinin kiliydi bilmiyorum arkadasim benim yanimda meyveli yogurtlarini acti icinden sinek cikti kontrolden geciyorsa bi saydiklarim sadece bir kaçi ama nasil oluyor acaba ucuza getirmek icin üretimler nasil yapiliyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bim bir dönem bal satiyordu sahte oldugu ve sagliga elverişsiz oldugu gündeme cikmisti ve o bal artık satmiyor balkaşık tı sanirim markası.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yaklaşık 30 yıldır BİM müşterisiyim (yani ilk açıldığından beri) hiçbir ürününden yabancı madde çıkmadı. Ama özel marketlerde onlarca kez bu tip şeyler yaşadım.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Arkadaş ne biçim haber yapıyosunuz, haberi yayınlamadan önce insan bi haberin imlasına bakmaz mı, haberde 50 tane imla hatası var!!
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Açıklamada farenin üretim aşamasında girmesinin imkansız olduğu belirtilmiş ancak sonraki aşamalara değinilmemiştir. Sosyal medya paylaşımlarındaki detaylarda da belirtildiği üzere farenin markette, taşıma sırasında veya depolama süreçlerinde pakete girmiş olması daha muhtemel.