Cem Küçük: Suriyeliler Olmasa Birçok Sektör Eleman Bulmakta Zorluk Çeker
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cem Küçük: Suriyeliler Olmasa Birçok Sektör Eleman Bulmakta Zorluk Çeker

Gazeteci Cem Küçük yaptığı son dakika açıklamasında Suriyeliler meselesine değindi.

Çalışma Hayatı 6 Mayıs 2022 19:55 0
Cem Küçük: Suriyeliler Olmasa Birçok Sektör Eleman Bulmakta Zorluk Çeker

Cem Küçük'ten Suriyeliler hakkında son dakika açıklaması.

Gazeteci Cem Küçük bir son dakika açıklamasında bulundu. Son günlerin gündem konusu olan Suriyeliler meselesi hakkında açıklama yapan Cem Küçük, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a , sığınmacılara karşı söylediği sözler nedeniyle sert tepki gösterdi ve Ümit Özdağ'ı eleştirdi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün akşam bir televizyon programına katıldı. Bakan Soylu burada yaptığı açıklamada işverenlerin , kendisinin Çalışma Bakanı olduğu dönemde görüşme yaptığını ve Suriyelilerin çalışması için bir sistem oluşturulması talebini kendilerine ilettiğini, bunu hayata geçirdiklerini söyledi. Bakan Soylu, Suriyelilerin gitmesinin bazı sektörleri etkileyeceğini söyledi. Cem Küçük bugün yaptığı açıklamada Bakan Soylu'nun açıklamasına benzer bir açıklama yaptı ve "Suriyeliler olmasa bazı sektörler eleman bulmakta zorluk çeker." ifadelerini kullandı.

Cem Küçük açıklamasının devamında düzensiz göçe izin verilmediğini söyledi ve"Sınırı korursun. Ama canını kurtarmak için ülkemize sığınmış adamı göndereceğim demek o kişi ölsün demektir. Esad’ın insanları çukurlara atıp gaz dökerek yaktığını tüm dünya gördü" dedi.

İÇ HATTA DIŞ SAVAŞ ÇIKARMAK İSTİYORLAR

Mülteciler meselesini son dönemlerde sosyal medya üzerinde kaşıyan bazı tiplerin iç ve hatta dış savaş peşinde olduğunu söyleyerek sözlerini sürdüren Cem Küçük, bu duruma tepki gösterdi ve “Bunların başını FETÖ’cüler kaşıyor. İçişleri Bakanı’nın dün TGRT Haber’de dediği gibi bunlar Türk ekonomisini baltalamak için de bunu yapıyor. Araplar Türkiye’ye gelmesin istiyorlar. Suriyeli Arap korkutulursa BAE, Suudi ve diğer Arap ülke vatandaşlarının da ayağı Türkiye’den kesilsin istiyorlar." dedi.

SURİYELİLER OLMASA BAZI SEKTÖRLER ELEMAN BULAMAZ DEDİ

Son dönemlerde yaşanan ekonomik sıkıntılara değinen , bunu kötüye yorumlayanlara tepki gösteren , işsiz insanlara ‘Suriyeliler yüzünden işsizsiniz’ söylendiğini aktaran Cem Küçük, "Hâlbuki Suriyeliler olmasa bazı sektörler eleman bulmakta zorluk çeker” dedi.

Sosyal medya üzerinde  devletin her şeyin farkında olduğunu söyleyerek sözlerini sürdüren Küçük, “Gereken suç duyuruları yapıldı. Bu kadar yabancı düşmanlığını anlamak mümkün değil. Yüzde 0 oyu olan Ümit Özdağ yabancı düşmanlığı ile gündem oluyor. Oyum artar sanıyor!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç