Bu Kurumlar Kurban Parası Veriyor: İşte Başvuru
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu Kurumlar Kurban Parası Veriyor: İşte Başvuru

Bazı kurumlar, Kurban Bayramına sayılı günler kala bazı kurumlar kurban yardımı yapmaya başladı. İşte başvurularına ilişkin detaylar.

Ekonomi 11 Haz 2022 18:33 0
Bu Kurumlar Kurban Parası Veriyor: İşte Başvuru

Kurban Bayramı'ndan önce kurban parası veren kurumlar.

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar, kurban öncesi ihtiyaçlarını karşılamak, çoluk çocuğuna bayramlık almak için bayram yardımı veren kurumları araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu yardımlar için detaylara yer verdik.

Hayat pahalılığının arttığı son dönemlerde vatandaşlar ciddi şekilde geçim sıkıntısı çekiyor. Geçim sıkıntısı çene vatandaşlar ise bayramda biraz nefes alabilmek için yardım başvurularını araştırmaya başladı. Bazı kurumlar bayramdan önce vatandaşlara yardım ödemeleri yapmaya başladı. 

AİLE DESTEK PAKETİ GELİYOR: 300 İLE 750 LİRA ARASI PARA VERİLECEK

Geçen hafta açıklanan pakette , Kurban Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahibi vatandaşlara 300 liradan 750 liraya kadar para yardımı yapılacağı açıklandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan pakete başvurular e devlet kapısı üzerinden ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıflarından alınacak. Başvurular önümüzdeki hafta başlayacak. Başvurular başladığında bildirimle takipçilerimize haber vereceğiz. Haberdar olmak için uygulamamızı ücretsiz şekilde indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

VGM YARDIM VERİYOR

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına baktığımızda gıda yardımı ve nakdi yardımlar yapıldığı görüldü. Bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımı ve para yardımı yapılacağı öğrenildi. Başvuru bilgileri ve formu için TIKLAYIN

BELEDİYELERDEN YARDIM KAMPANYALARI

Bazı il ve ilçelerde belediyeler ihtiyaç sahibi vatandaşlara bayram yardımı yapmaktadır. Siz de ikametinizin olduğu belediyeyi arayarak kurban yardımı yapılıp yapılmadığını sorabilir, eğer yapılıyorsa başvurabilirsiniz.

KIZILAY'DAN YARDIM VERİYOR

Türk Kızılayı tarafından ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapılmaktadır. Gıda ve et yardımı almak için siz de Kızılay'a başvuru yapabilirsiniz.

kizilay.org.tr/iletisim

Yukarıdaki Kızılay iletişim sayfasından kurban yardımı için başvuru yapabilirsiniz. 

SYDV'LERE BAŞVURU YAPIN

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına giderek Kurban Bayramı yardımı için başvuru yapabilirsiniz.

EMEKLİLERE VE DUL YETİM AYLIĞI ALANLARA 1100 TL

Emekli vatandaşlar ile dul yetim maaşı alan vatandaşlara Kurban Bayramından önce Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından 1100 TL bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. 

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2022 yılı Kurban Bayramı 1. Günü, 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü.

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç