Borsada Yüzde 405 Kazandıran Flaş Hisse: İşte En Çok Yükselen Hisseler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsada Yüzde 405 Kazandıran Flaş Hisse: İşte En Çok Yükselen Hisseler

Borsa İstanbul'da sene başından bu yana en çok kazandıran ve en çok kaybettiren hisseler paylaşıldı. Zirvede yüzde 405'lik artışla gayrimenkul hissesi var.

Borsa 9 Nisan 2022 21:36 0
Borsada Yüzde 405 Kazandıran Flaş Hisse: İşte En Çok Yükselen Hisseler

Borsada sene başından bu yana ciddi oranda yükselişler görülüyor. Gerek Borsa İstanbul 100 endeksinde gerekse diğer hisselerde yaşanan yükselişler dikkat çekerken bazı hisselerde ciddi bir yükseliş olduğu görüldü. Biz de bu yazımızda sene başından bu yana hisselerde yaşanan yükseliş hakkında önemli veriler paylaşacağız.


2022 yılının ilk 3 ayı geride kaldı ve 4'üncü ayının da üçte biri geride kalıyor. 100 gününü geride bıraktığımız 2022 yılının geçen günlerine baktığımızda bazı hisselerin ciddi oranda yükseldiğini görüyoruz. En çok yükselişin olduğu üç sektöre göz attığımızda ilk sektör ulaştırma sektörü oluyor. Ulaştırma sektörünü madencilik, daha sonra ise gayrimenkul hisseleri geliyor. En çok değer kazanan hissenin faaliyet gösterdiği alana baktığımızda ise bu hissenin gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermekte olan ISGYO oluyor.


ULAŞTIRMA SEKTÖRÜNDE 100 GÜNLÜK YÜKSELİŞ

Ulaştırma sektörünün sene başından bu yana yükselişine baktığımızda yüzde 60'lık bir sıçrama olduğu görülüyor. Daha sonra gelen maden sektöründe ise 2022 yılı yükselmesi yüzde 40 seviyesinde gerçekleşti. Hemen ardından gelen gayrimenkul hisselerindeki yükseliş ise yüzde 39.9 olarak öne çıkıyor.



En çok artan hisseler listesine baktığımızda ISGYO'nun öne çıktığı ve büyük bir fark attığı görülüyor. Sene başından bu yana yüzde 405 seviyesinde bir yükseliş gösteren ISGYO'yu ikinci sırada yüzde 122 ile ALARK takip ediyor. Üçü

ncü sırada ise yüzde 115 ile cante var.


İşte sene başından bu yana hisselerde en çok kazandıranlar.



Bir de tabi en çok kaybedenler var. Hisselerde sene başından bu yana en çok kaybettirenlere baktığımızda KUTPO'nun yüzde 60'lık değer kaybı ile zirvede olduğu görüldü. Bunu yüzde 28.92 ile ARDYZ takip ediyor. Üçüncü sırada ise yüzde 23.85 ile TRILC var.İşte sene başından bu yana en çok kaybettiren hisseler:



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç