Borsada Ne Oluyor? Yükselecek mi Düşecek mi? Atilla Yeşilada'dan Flaş Tahmin ve Yorumlar Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsada Ne Oluyor? Yükselecek mi Düşecek mi? Atilla Yeşilada'dan Flaş Tahmin ve Yorumlar Geldi

Son dakika haberi: Borsada son günlerde ciddi şekilde yükseliş görüldü. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada yükselişin nedenini açıkladı.

Borsa 7 Eylül 2022 22:41 1
Borsada Ne Oluyor? Yükselecek mi Düşecek mi? Atilla Yeşilada'dan Flaş Tahmin ve Yorumlar Geldi

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan borsa tahmini ve yorumları.

Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada borsa ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Mesele Ekonomi adlı Youtube kanalına konuk olan Yeşilada, borsa yükselecek mi düşecek mi neden yükseliyor? konularına değindi ve dikakt çeken yorumlarda bulundu. Yeşilada, borsada ne oluyor? sorusunu şu şekilde yorumladı:

"Çok çeşitli söylentiler var. İçinde olmadığım için ancak dışarıdan gözlemlenebiliyoruz. Yabancı alımı var. Geçen hafta ufak bir satış oldu ama hala yabancı alımı var. Bunun seçimi muhalefet kazanacak borsa patlayacak görüşü ile olduğunu düşünmüyorum. Başka alacak ülke bulamıyorlar. Brezilya çok pahalı, Rusya yasak, Çin ekonomisi çok kötü duurmda. Endonezya ile falan uğraşmak istemiyorlar. Türkiye'de zaten kimsenin malı yok gelip alır gideriz diyorlar. Türkyie'de zaten çok ucuz. 

Ama ben bu son hızlı hareketlerin bunla bağlantılı olduğunu zannetmiyorum. Fed ne yaparsa yapsın yabancılar gelecek. 1 Merkez Bankası'nın aldığı makro ihtiyati tedbirler altında vatandaş mevduattan soğudu. Dolar baskılandığı için KKM'nin de çok şeyi kalmadı. Kaçıp gidiyorlar. Konut fiyatları erişilmez olduğu için , kriptolar düştüğü için herkes buraya geliyor. Tahta sendikasyonları kuruldu. 4-5 yatırımcı, manipülatör anlaşıyorlar. Değişik aracı kurumlar aracı ile aynı hisseye giriyorlar. Değişim aracı kurumlardan geldikleri için ilgi var sanılıyor. Buna küçük yatırımcı kapılıyor. Peşinden koşuyor.ç Tam tahta yükseldiğinde bu pozisyonlar tasfiye ediliyor ve büyük paralar kazanılıyor."

Açıklamanın devamı aşağıdaki videoda:

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.  Finans7, borsa , hisse, emtia, döviz, kripto paralar konusunda herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Sadece bilgilendirir. Yatırım tavsiyesi, yatırım danışmanları, yatırım uzmanları ve portföy yönetim şirketleri ile aracı kurumlar tarafından verilen bir hizmettir.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İslam memisss disinda kim ne diyorsa dogru 😂