Bitcoin'den Sonra Sıra Ethereum'da: Goldman'dan Flaş Adım
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitcoin'den Sonra Sıra Ethereum'da: Goldman'dan Flaş Adım

Dünyanın en büyük finansman şirketlerinden olan Goldman Sachs'tan kripto varlıklar hakkında yeni adım geldi. Bitcoin'den sonra sıra Ethereum'da.

Kripto Paralar 10 Nisan 2022 16:14 0
Bitcoin'den Sonra Sıra Ethereum'da: Goldman'dan Flaş Adım

Dünyanın en büyük yatırım ve aracı finansman şirketinden önemli kripto para adımı geldi.


Zaman zaman yaptığı altın fiyatları tahminleri ve ülkelerin büyüme , enflasyon rakamları hakkında isabetli tahmin ile beklentilerde bulunan , emtia fiyatları hakkında birçok öngörüsü tutan dünyanın en büyük finans şirketlerinden Goldman Sachs'tan kripto varlıklarla ilgili yeni bir adım geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Goldman Sachs'ın müşterilerine Ethereum ticareti sunmayı hedeflediği öğrenildi.


Konu ile ilgili Bloomberg'in aktardığı son dakika bilgisi şu şekilde oldu: "Bankadaki kripto ticaretinin küresel başkanı Andrei Kazantsev, Goldman Sachs Group Inc.'in tezgah üstü Ether opsiyon ticareti sunmayı planladığını ve müşterilerinden ikinci en büyük dijital para birimine artan ilgi gördüğünü söyledi. Wall Street devi, Salı günü bir Goldman müşteri web semineri sırasında nakit ödemeli Ether seçeneklerini "zamanı gelince" başlatmayı planlıyor. Geçen ay Goldman , ilk tezgah üstü Bitcoin opsiyonlarını sattı."


ÖNCE BİTCOİN ŞİMDİ ETHEREUM

Geçtiğimiz ay Bitcoin'in ilk tezgah üstü kripto para olarak satan Goldman'ın şimdi de Ethereum için hazırlıkları sürdürdüğü öğrenildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Bankadaki kripto ticaretinin küresel başkanı Andrei Kazantsev, zamanı gelince başlayacağını söyledi.


ETHEREUM'A YATIRIMCI AKINI

Kitco News ile konuşan Galaxy Digital Trading Eş Başkanı Jason Urban , Ethereum ile ilgili yaptığı son açıklamada, ''Ölçeklenebilirlik ve artık çok değerli hale gelen ve ETH'nin büyümesine izin verecek şeyler var ve çok akıllı kurumsal yatırımcılar bunu görüyor. Daha ESG uyumlu bir kripto yaratmayacaklar ve kurumları öyle bir dereceye sürükleyecekler ki, tüm enerji tüketimi açısı nedeniyle Ethereum'a Bitcoin'den daha fazla kurumsal para girdiğini görebiliriz.” dedi ve Ethereum'a gelen kurumların altını çizdi.


PİYASALARDA SON DURUM

Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre büyük coinlerin fiyatları şu şekilde seyrediyor:

Alınan son verilere göre Bitcoin 42 bin 625 dolar seviyesinde seyrediyor ve bugün yüzde 0.29'luk bir yükseliş gösterdi.

Ethereum ise yüzde 0.48'lik yükselişle 3 bin 244 dolar seviyesinde.

Ripple 0.75 dolar seviyesinden işlem görüyor.

SOLANA'da dünden bu yana düşüş yaşanıyor. Edinilen son bilgilere göre 1 SOL 111.423 dolar.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç