Bitcoin'de yükseliş için gerekeni açıkladı: Bu olursa Btc uçak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitcoin'de yükseliş için gerekeni açıkladı: Bu olursa Btc uçak

Son dakika haberi: Kripto para piyasasını heyecanlandıran Bitcoin tahmini ve yorumu geldi. Peki Bitcoin ne zaman yükselecek? Bitcoin yükselecek mi? İşte son dakika bilgileri ve kripto para yorumları.

Kripto Paralar 23 Ara 2022 20:56 0
Bitcoin'de yükseliş için gerekeni açıkladı: Bu olursa Btc uçak

Bitcoin'de bu olursa yükseliş görülür.

En büyük kripto para Bitcoin'den son dakika haberi geldi. Ünlü yatırımcı Bill Miller yaptığı son dakika açıklamasında bir katalizörün muhtemelen Bitcoin'in yeniden yükselişe geçmesine , yeniden iyi bir performans göstermeye başlamasına yardımcı olabileceğini söyledi. Millet açıklamasında Bitcoin'in değişken olmasına ve düşmesine rağmen sağlam bir varlık olarak yatırım portföylerinde bir yeri olduğunu sözlerine ekledi.

Daha önceki kötü seviyeleri de hatırlatan Miller, 2 sene önce piyasanın en düşük olduğu günde Bitcoin'in 5 bin 800 dolar olduğunu söyledi. Şimdi ise 17 bin dolarlarda olduğunu, halihazırda o seviyeden üzerinde olduğu görülüyor. 

BAŞARILI OLABİLMEK İÇİN YAPILACAK ŞEY

Bitcoin'de başarılı sonuca varmak için bir seneden daha uzun sürelik bir ufka sahip olunması gerektiğini söyleyerek açıklamasını sürdüren eski Legg Mason Capital Management yöneticisi, geçen sene kripto para piyasalarındaki kargaşayı göz önüne aldıklarında Bitcoin'in hala iyi bir durumda olduğunu söyledi. 

BİTCOİN İÇİN GEREKEN KIVILCIM

Fed enflasyonu kontrol altına almak için art arda faiz artırımına giderken Miller, bu şekilde politikalarda bir tersine dönüşün olabileceğini, BTC için gereken kıvılcım olabileceğini söyledi. FTX adlı kripto para borsasında yaşanan iflas nedeniyle kripto paraların fiyatlarının , özellikle Bitcoin'in şimdiki fiyatının yarısına kadar gelmesi gerektiğine inanıyor. Ama bunun olmadığını ve Bitcoin'in şimdiki duruşunun dikkat çekici olduğunu söyleyen Miller, politikada yaşanacak tersine dönüşün Bitcoin için bir kıvılcım olacağığını söyledi.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç