Bitcoin ve Terra Luna Faciası: 23 Ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitcoin ve Terra Luna Faciası: 23 Ölü

Korkunç bir son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgisine göre kripto paralardaki sert düşüş sonrası 23 kişi intihar etti.

Kripto Paralar 13 Mayıs 2022 15:42 2
Bitcoin ve Terra Luna Faciası: 23 Ölü

Son Dakika Haber: Kripto paralardaki sert düşüş can aldı. 23 kişi öldü.

Kripto paralarda son günlerde yaşanan sert düşüş birçok ocağı adeta söndürdü. Birçok kişi, tüm parası ile girdiği kripto para piyasasında büyük paralar kaybederken Türkiye ve dünyanın farklı yerlerinden gelen son bilgilere göre 23 'ten fazla kişi intihar etti.

İSTANBUL'DA KRİPTO PARA İNTİHARI

Gelen son dakika bilgilerine göre İstanbul'da emlakçılık yapmakta olan ve adının Eyüp Çobanoğlu olduğu öğrenilen 23 yaşındaki genç, kendi evini 600 bin liraya sattı ve bu parası ile kripto para borsasında işlem yapmaya başladı. Ancak geçen haftadan bu yana kripto paralarda yaşanan sert düşüş , korkunç bir sonuca neden oldu.

İLK GÜNLERDE ÇOK KAZANDI

Önceki gün saat 17.00 sularında İstanbul'un esenyurt İlçesi'nde meydana gelen feci olayda, emlakçılık yapan Çobanoğlu, bundna 1 sene önce üzerine olan evi sattı. 600 bin liraya evini satan bu kişi, parası ile kripto para piyasasına girdi. 600 bin liralık yatırım yapan Çobanoğlu, ilk dönemlerde oldukça fazla para kazandı. Ancak çöküş son günlerde başladı. 

Kripto paralarda yaşanan düşüşle birlikte parasını kaybeden genç, ailesi ile ters düştü. Bunun üzerine büyük bir bunalıma giren genç, dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden "En büyük mezar insanın kalbine gömdükleridir." yazılı bir not bıraktı ve yanındaki silah ile intihar etti.

Sesin duyulması üzerine çevredekiler hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye kısa sürede gelen ekipler, Çobanoğlu'nu kanlar içinde yerde buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde başından vurulan gencin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Bölgeye gelen polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı. Olay yeri savcısının da inceleme yapmasının ardından Eyüp Çobanoğlu'nun cansız bedeni, cenaze aracına konuldu ve Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bir mahalle sakini olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Kripto paradan dolayı adam zarar etmiş. Dairesini kripto paraya yatırmış. Zarar edince, üzerine ailevi problemler de eklenmiş. Silahla intihar etmiş diye duyduk” ifadelerini kullandı.

DÜNYADA 23 KİŞİ ÖLDÜ

Dış basından derlenen son bilgilere göre kripto paralardaki düşüş nedeniyle Türkiye'de 1 , yurt dışında ise 22 kişi intihar etti. En çok intihar ise Terra Luna'nın yüzde 99.98 'lik değer kaybı sonrası yaşandı.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnsanlar bir an boşlukta kalıyor kurmak istediği hayalleri için bilinçsizce bu işe giriyor kimse isteyerek zarar etmek istemez Allah rahmet eylesin...
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
evini satıp kriptoya basmak ne demek. Bizde bu piyasadayız.İhtiyac duymayacağımız parayla işlem yapıyoruz. evini arabanı bağını bahçeni satmakta ne demek. Birde kar ediyorsunuz ama kar almakta zorunuza gidiyo. Kar etmişsin ana paranı çek karla işlem yapmaya devam et.Ama yetmez dimi dünyayı alacaksınız. İşte siz dünyayı lamazsınız dünya aç gözlülünüze böyle son verir.