Flaş Tahmin: Bitcoin'in Yükselişe Geçeceği Yeri Bilen Tahminciden Yeni Yorum Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş Tahmin: Bitcoin'in Yükselişe Geçeceği Yeri Bilen Tahminciden Yeni Yorum Geldi

Son dakika haberi: Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeniden yükselişe geçen kripto paralar için kritik tahmin geldi.

Kripto Paralar 13 Mayıs 2022 15:05 0
Flaş Tahmin: Bitcoin'in Yükselişe Geçeceği Yeri Bilen Tahminciden Yeni Yorum Geldi

Bitcoin'de yeni hedef açıklandı.

Son bir haftada kripto para piyasası adeta çöktü. Yaşanan sert düşüş dün sona erdi ve piyasalarda toparlanma başladı. 26 bin 949 dolarlara düşerek son 1,5 yılın en düşük seviyesine gerileyen, Mayıs ayından bu yana 11 bin dolardan fazla değer kaybeden Bitcoin'de dün toparlanma başladı.

DİP SEVİYE İÇİN TAHMİN VERMİŞTİ

Kripto paralarla ilgili eğitim kitabının yazarı olan Selcoin adı ile sosyal medya üzerinde önemli bir kitleye ulaşan yorumcu, kripto paralarda dün yaşanan sert düşüş sonrası bir açıklama yapmış ve 27 ibn dolar seviyelerinin dip seviye olduğunu ve toparlanma için gayet uygun seviyeye geldiğini söylemişti. Paylaşımda, "Kriptodaki operasyon ve korku zirveye ulaştı. Toparlanma için gayet güzel bir zaman. Şartlar uygun." ifadelerine yer verildi. 

YÜKSELİŞ BAŞLADI

Dün en düşük 26 bin 949 dolar seviyesine gerileyen Bitcoin'de yükseliş bu aşamadan sonra başladı. Grafiğe baktığımızda kısa sürede yaşanan yükselişle birlikte Bitcoin 30 bin doları aştı. İşte yükseliş grafiği:

Edinilen son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin şu anda 30 bin 608 dolar seviyesinden işlem görüyor.

DİĞER KRİPTO PARALAR DA YÜKSELİŞE GEÇTİ AMA BİRİ HARİÇ

Bitcoin'de yaşanan yükseliş ile birlikte diğer kripto paralarda da yükseliş başladı. 2 bin doların altına gerileyen Ethereum şu sıralar 2 bin 106 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

250 dolarlara kadar gerileyen BNB Coin ise şu sıralar 308 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

0.39 dolara kadar gerileyen XRP'de de yükseliş devam ediyor. Şu sıralar 1 Ripple 0.45 dolar.

41 dolara kadar gerileyen SOL fiyatında da yükseliş başladı ve 1 Solana 52 dolara kadar çıktı.

Son 2 gündür şok yaratan bir kripto para var. Terra Luna adlı kripto para , geçen ay 1730 liralara kadar çıkmış ve oldukça popüler hale gelmişti. Ancak son 2 gündür bu kripto parada büyük bir şok yaşandı. 10 gün önce 1400 lira seviyesinde olan bu kripto para yüzde 99.93'lük değer kaybı yaşadı ve şu anda 0.0006133 TL seviyesinde. 

Yani Bundan 10 gün önce bu kripto paraya 100 milyon lira yatıran bir kişinin şimdi 42 lirası kaldı. 

YENİ HEDEF FİYAT AÇIKLANDI

27 bin doları dip seviyesi olarak veren kullanıcı, şimdi 34 bin dolar seviyesinin kritik olduğunu söyleyerek, "30bin üstüne tırmandı #Bitcoin V tipi bir geri dönüş ile yükselişin kendini göstereceği yer 34000$ direnci olacak." dedi.

GÜNÜN EN ÇOK KAZANDIRAN KRİPTO PARASI

Bugün en düşük 0.0001104 TL seviyesinde olan Sweet SOL , kısa adı ile SSOL adlı kripto para , kısa sürede 0.001691 TL seviyesini gördü ve bugün yüzde 1500 değer kazandı. 

Not: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com kripto paralar konusunda yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç