Bitcoin ve Altı Coinlerde Sert Düşüş: İşte Son Fiyatlar ve Tahminler Yorumlar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitcoin ve Altı Coinlerde Sert Düşüş: İşte Son Fiyatlar ve Tahminler Yorumlar

Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yalancı Baharın sona erdiği ve sert düşüşün yaşandığı öğrenildi. İşte Bitcoin ve diğer coinlerde son durum.

Kripto Paralar 9 Nisan 2022 09:33 0
Bitcoin ve Altı Coinlerde Sert Düşüş: İşte Son Fiyatlar ve Tahminler Yorumlar

Bitcoin'de düşüş trendi devam ediyor.


En büyük kripto para birimi olan Bitcoin'de düşüş eğilimi devam ediyor. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre Bitcoin, geceden bu yana yüzde 2,51 oranında bir değer kaybetti ve yeniden 42 bin 500 doların altına geriledi. Coin piyasalarından alınan son dakika bilgilerine göre kripto para , son saatlerde 1000 dolardan fazla değer kaybetti ve 42 bin 498 dolar seviyesine kadar geriledi.


HIZLI DÜŞÜŞ: 10 GÜNDE 5 BİN 500 DOLAR DÜŞTÜ

Son 2 haftadır düşüş içinde olan Bitcoin, 28 Nisan günü 48 bin dolara kadar yükselmiş ve bu fiyat ile zirve yaptıktan sonra düşmeye başlamıştı. Bir düşüp bir yükselen Bitcoin'de son gün3 gündür düşüş trendi hızlandı ve 48 bin dolar seviyelerine kadar tırmanan Bitcoin, 42 bin 500 dolar seviyesinin altını gördü. İşte Bitcoin'de son 2 haftanın grafiği:


Kaynak: Investing .com


Bitcoin'de yaşanan bu düşüş, diğer coinleri de etkiledi. Son verilere göre Ethereum, Sol, XRP ve diğer kripto varlıklarda da hızlı şekilde değer kayıpları yaşandı. Bu kripto varlıklarda son durum ise şu şekilde:


Ethereum bugün yüzde 1.78 değer kaybetti ve 3 bin 208 dolar seviyesine geriledi.

En büyük düşüş SOLANA 'da görüldü. Son saatlerde yüzde 7.92 oranında düşen SOL, şu sıralar 110 dolar seviyesinde.

XRP - Ripple 'de de düşüş hızlandı. Son verilere göre XRP yüzde 3.37'lik düşüş gösterdi ve 0.76 dolar seviyesine kadar geriledi.


BİR ŞİRKET 190 MİLYON DOLARA BİTCOİN ALDI

ABD merkezli bir yazılım şirketi olan MicroStrategy'den gelen son dakika açıklamasında 190.5 milyon dolara Bitcoin alındığına yer verildi.


"BİTCOİN'İ EL DEĞMEMİŞ BİR TEMİNAT OLARAK GÖRÜYORUZ"

Konu ile ilgili açıklama yapan şirket yetkilileri, “Bitcoin'i dijital çağ için el değmemiş bir teminat olarak görüyoruz ve bu işlemin, Bitcoin satın alma stratejimizi hissedarlarımıza eklenecek şekilde sürdürmemize izin verdiğine inanıyoruz”  dedi.


AYA GİDECEK

Kripto varlık piyasasının önemli isimlerinden Michael Novogratz yaptığı son açıklamada, Fed'in sıkılaşma adımlarını gevşetmesi durumunda Bitcoin'in yeniden yükseleceğini ve aya gideceğini söyledi.

Sizce yükselir mi düşer mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.


YALANCI BAHAR OLARAK ADLANDIRILDI

Bitcoin'de 48 bin dolar seviyelerinin görülmesi yalancı bahar olarak adlandırılmıştı. Fed'in faiz artırımı ve sıkılaşma adımları ile kripto parada düşüş başladı.


Kripto para haberlerinden anlık haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç