Benzine Depoda 52 Lira İndirim Geliyor: İşte Güncel Benzin Motorin LPG Fiyatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Benzine Depoda 52 Lira İndirim Geliyor: İşte Güncel Benzin Motorin LPG Fiyatları

Son dakika haberi: Akaryakıt fiyatlarında bir aşağı bir yukarı değişimler devam ediyor. Bugün gece yarısından sonra benzine indirim geliyor.

Emtia 29 Ağu 2022 10:18 1
Benzine Depoda 52 Lira İndirim Geliyor: İşte Güncel Benzin Motorin LPG Fiyatları

Son dakika haberi: Akaryakıta indirim geliyor. İşte indirimli fiyat.

Son günlerde motorine art arda gelen zamlarla birlikte moralleri iyice bozulan sürücülerin yüzü, bugün gece yarısından sonra benzine gelecek indirimle az da olsa gülecek. Benzin litre fiyatı , bugün gece yarısından sonra 1 liranın üzerinde inecek. 

MOTORİN 26 LİRAYI GEÇTİ

Motorin fiyatlarına son 2 hafta içinde 4 defa zam geldi ve fiyatlar 4,5 liradan fazla zamlandı. 22 liraya kadar gerileyen motorin litre fiyatı, 2 hafta içinde gelen zamlarla birlikte yeniden 25 liranın hatta 26 liranın üzerine çıktı. Son bilgilere göre motorin Türkyie'de ortalama 26 liradan satışa sunuluyor. 

BENZİNE 1 LİRA 4 KURUŞ İNDİRİM

Akaryakıt sektöründen alınan bilgilere göre bugün gece yarısından sonra benzin litre fiyatına 1 lira 4 kuruş indirim gelecek. Bu indirimle birlikte Türkiye genelinde 21 liranın biraz üzerinde satılan benzinin litre fiyatı 20 liralara gerileyecek. 

LPG'DE DEĞİŞİM YOK

Otogaz fiyatında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

GÜNCEL FİYATLAR

Bugün akaryakıt istasyonlarında güncel benzin lpg ve mazot fiyatları şu şekilde:

Benzin İstanbul'da 21 lira 15 kuruş seviyesinden satılıyor. Ankara'da benzin 21 lira 28 kuruş seviyesinden satılıyor. İzmir'de ise 21 lira 27 kuruş seviyesinden satılıyor. 

Motorin litre fiyatı ise bugün İstanbul'da 25 lira 85 kuruş seviyesinden satılırken Ankara'da 26 lira 8 kuruş, İzmir'de ise 26 lira 9 kuruş seviyesinden satılıyor.

Otogaz litre fiyatı ise İstanbul Avrupa'da 11.30 liraya satılırken Anadolu'da 10.99 TL'den satılıyor. Ankara'da 11.34 TL'den satılan LPG, İzmir'de 11 lira 6 kuruşa satılıyor.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kayseride 27 nin üstünde satılıyor serbest piyasası mı motorin filan