Bekçi Alımı Sınav Giriş Yerleri Açıklandı: Ön Sağlık ve Evrak Teslimi Duyurusu Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bekçi Alımı Sınav Giriş Yerleri Açıklandı: Ön Sağlık ve Evrak Teslimi Duyurusu Geldi

Son dakika : Bekçi alımında ilk aşama sınav olan ön sağlık için tarihler açıklandı. İşte Polis Akademisi duyurusu.

Son Dakika 19 Mayıs 2022 10:04 10
Bekçi Alımı Sınav Giriş Yerleri Açıklandı: Ön Sağlık ve Evrak Teslimi Duyurusu Geldi

Son dakika: Bekçi alımı ön sağlık duyurusu geldi.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında bekçi alımında ön sağlık aşaması duyurusunun yayımlandığı ve adayların teslim edecekleri belgelerin detaylarına yer verildi.

Akademiden gelen "2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavına Katılacak Adayların Müracaat Kabul ve Ön Sağlık Kontrolü Merkezleri ile Sınav Tarihleri Açıklanmıştır." başlıklı duyuru şu şekilde:

2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul ve Ön Sağlık Kontrolü aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve Sınav Merkezinde adayların şahsen müracaatları alınacak ve ön sağlık kontrolü işlemleri yapılacaktır. Ön Sağlık Kontrolü aşamasında başarı ile geçen adaylar Yazılı Sınav aşamasına katılacaklardır. Ayrıca, adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

UYARI: Sınav Giriş Belgesi için tıklayın

UYARI: Sağlık Bilgi Formu için tıklayın

Hangi tarihte nerede gireceksiniz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Yorumlar (10)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sinav tarihleri ayri ayrimi oluyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Benim yerim çıkmış hepsi edevletten çıkıyor belgelerin girip çıkartabilirsiniz 1 haziranda sınav merzifonda sağlık kontrolü giden varmı giresundan
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Arkadaşlar ön sağlık raporu nerde yapılacak nasıl yapılacak bilgisi olan yazabilirmi lütfen
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Anlamadığım sınav müracaat kabul, ön sağlık başvurusu nereden yapılacak nasıl yapılacak... Ve mülakatlar da duyduğuma göre sınavdan sonra Ankara'da yapılacakmış doğru mu bilgisi olan lütfen cevap versin?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
4 unde Giresun'dan gidecek olan varsa yol arkadaşı aranıyor araçla gidilicek