Baydöner halka arzı: Talep toplama tarihleri belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Baydöner halka arzı: Talep toplama tarihleri belli oldu

Baydöner talep toplama tarihleri hakkında açıklama geldi. Gelen son dakika açıklamasında talep toplama tarihlerine yer verildi.

Borsa 11 Ağu 2023 12:51 0
Baydöner halka arzı: Talep toplama tarihleri belli oldu

Baydöner talep toplama tarihleri açıklandı.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından geçen gün bir açıklama yapıldı. Çarşamba günü yayınlanan haftalık bültene baktığımızda 2 şirketin halka arzına onay geldiğine yer verildi. Bunlardan ilki Enerya Enerji hissesi oldu. İkincisi ise Baydöner oldu.

Enerya Enerji halka arz talep toplama tarihleri belli oldu. Tarihler için TIKLAYIN

BAYDÖNER HALKA ARZ TALEP TOPLAMA TARİHLERİ BELLİ OLDU

Baydöner'den son dakika açıklaması. Gelen açıklamada Baydöner Restoranlarının halka arzına ilişkin talep toplama tarihinin belli olduğuna yer verildi. Açıklamada katılım endeksine uygun olmadan yapılacak halk arzın 15-16 Ağustos 2023 tarihlerinde olacağına yer verildi.

Salı Çarşamba günü yapılacak halka arza baktığımızda başvuruların bankalar ve aracı kurumlar aracılığıyla olacağı bildirildi.

Şirket hakkında yapılan açıklamada faaliyet alanları ve bilgileri şu şekilde: Her restoranında aynı hizmet ve kalite standartlarını sunan Baydöner, Iso 22000 belgesine sahip üreticiler ile çalışarak en taze malzemeleri, kalite yönetim ve hijyen sistemlerine uygun şekilde ve keyifli mekanlarda, uygun fiyat politikasıyla tüketicileri ile buluşturmayı ilke edindi.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç