Bayburt Üniversitesi Personel ve İşçi Alımı Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bayburt Üniversitesi Personel ve İşçi Alımı Başvurusu Başladı

Bayburt Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı ve güvenlik görevlisi, büro personeli, destek personeli, teknisyen, kütüphaneci, psikolog kadrolarına personel alınacağına yer verildi.

Kamu 15 Haz 2022 12:04 0
Bayburt Üniversitesi Personel ve İşçi Alımı Başvurusu Başladı

Bayburt Üniversitesi tarafından bir ilan yayınlandı ve sözleşmeli personel alımı yapılacağına yer verildi.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre yapılacak söz konusu personel alımında adaylar , Bayburt Ünivesitesi bünyesinde sözleşmeli kamu personeli olarak istihdam edilecek. 

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslara göre yapılacak alımda başvurular başladı.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

1) Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

2) 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS (B) Grubundan Lisans mezunları için P3 puan türünden, Önlisans mezunları için P93 ve Ortaöğretim mezunları için P94 puan türünden en az 50 puan almış olmak.

3) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak.

4) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemi ve akıl hastalığı bulunmamak.

5) Bu duyuruda yer almayan hususlarla ilgili olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri geçerlidir.

6) 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu" gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna istinaden sözleşme imzalanacak aday ile iletişime geçilecektir.

7) Kamu kurum ve kuruluşlarında herhangi bir 4/B sözleşmeli pozisyonda çalışanların, başvuruda bulunmak istedikleri sözleşmeli pozisyon unvanı ile halen görev yaptıkları 4/B sözleşmeli personel pozisyon unvanının aynı olmaması,

8) Kamu kurum ve kuruluşlarında herhangi bir 4/B sözleşmeli pozisyonda çalışmakta iken sözleşmesi feshedilen adayların, fesihten önce görev yaptıkları 4/B sözleşmeli personel pozisyonuyla aynı unvanlı pozisyona başvuruda bulunmaları halinde, son müracaat tarihi itibariyle bir yıllık bekleme süresini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

9) İstihdam edilecek personel hizmet ihtiyaçlarına göre Üniversitemizin ilçeler dahil farklı yerleşkelerinde görevlendirilecektir.

10) Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak.

ÖZEL ŞARTLAR

Güvenlik görevlisi alımına başvuru yapacak adaylarda aranan özel şartlar şu şekilde:

  •  5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde sayılan şartlara haiz olmak,
  • 170 cm’den kısa boylu olmamak (Herhangi bir sağlık kuruluşundan boy ve kilo gösterir Resmi belge niteliği taşıyan belge alınacaktır.)
  • Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 15’ten fazla, 15’den az olmamak, (Örneğin;180 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 80+15=95’ten fazla, 80-15=65’ten az olmaması gerekmektedir.)

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıda ekte yer alan başvuru evrakları ile yapılacak.  Başvurular üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. 

İlan metnine gitmek için lütfen TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç