Banabi Gitti Yemek Sepeti Market Geldi: İşte Yeni Logo ve Görünüm
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Banabi Gitti Yemek Sepeti Market Geldi: İşte Yeni Logo ve Görünüm

Türkiye'nin en büyük sipariş uygulamalarından olan Yemek Sepeti'nde köklü değişiklikler yapıldı. İşte o değişiklikler.

Finans Magazin 2 Mayıs 2022 18:15 0
Banabi Gitti Yemek Sepeti Market Geldi: İşte Yeni Logo ve Görünüm

Türkiye'nin en büyük çevirim içi sipariş uygulaması Yemek Sepeti'nde önemli bir değişiklik yapıldı. Gelen son dakika görüntülerine göre Yemeksepeti sayfasında önemli değişiklikler yapıldı. 

Bugün Yemek Sepeti şirketinin sayfasını ziyaret etmek isteyenler, farklı bir arayüz ile karşı karşıya kaldı. Sitenin tasarımı bugün değiştirildi. Söz konusu değişim ile birlikte Yemek Sepeti'nin market alış verişi kısmı olan Banabi'nin de adı ve logosunda değişiklik yapıldığına yer verildi.

 

DAHA ÖNCEKİLERE BENZEMİYOR

Bugün Yemek Sepeti'nin internet sitesine girenler, sitede değişikliği fark etmişlerdir. Önceki tasarıma benzemeyen bu tasarım, şimdi daha sadeleştirildi. Restoranlar, kampanyalar, menüler ve diğer kısımlar artık daha rahat şekilde bir birinden ayırt edilebilir durumda. İşte Yemek Sepeti sayfasının değişim sonrası yeni tasarımı:

 

BANABİ'NİN ADI VE LOGOSU DEĞİŞTİ

Yemek Sepeti resmi sayfasının market kısmı şeklinde hizmet veren ve Babani adı ile bilinen kısmın adı ve logosu değiştirildi. Değişen yeni sistemin adı artık Yemeksepeti Market oldu. Artık daha önce Banabi olan market alış verişlerinin yapıldığı sistem , Yemeksepeti Market adı ile hizmet verecek. Market kısmına gitmmek isteyen kullanıcılar, üst kısımda bulunan Market linkinden ulaşabilecekler. 

Yemek Sepeti Market'in logosu ile görünümü ise şu şekilde:

Mayıs ayının ikinci haftasında Banabi'nin , yeni adı ile Yemek Sepeti Market'in adı ile logosunun değişeceği öğrenildi. Android uygulamasında 11 Mayıs günü değişiklik yapılacak. iOS uygulamasında ise 15 Mayıs günü değişiklik yapılacak. 

 

24 Mayıs 2022 günü tüm platformlar üzerinde uygulamanın ve sitenin güncellemesi tamamlanmış olacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç