Balotelli Yunus Akgün'ü Dövdü İddialarına Cevap Geldi: Kavga mı Ettiler?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Balotelli Yunus Akgün'ü Dövdü İddialarına Cevap Geldi: Kavga mı Ettiler?

Adana Demirspor'dan Balotelli Yunus Akgün'ü dövdü iddialarına yönelik son dakika açıklaması geldi.

Spor 14 Mayıs 2022 10:59 0
Balotelli Yunus Akgün'ü Dövdü İddialarına Cevap Geldi: Kavga mı Ettiler?

Ortalığı karıştıran bomba iddia: Balotelli Yunus Akgün'ü tekme tokat dövdü iddialarına cevap geldi.

Son dönemlerin en çok konuşulan , dikkat çeken takımları arasında olan ADana Demirspor ile ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı. ORtaya atılan iddiada , tartışmaları ile gündeme gelen Mario Balotelli'nin Yunus Akgün ile antrenmanda tartıştığı ve iki isim arasında büyük bir kavga yaşandığı iddia edildi. İddiada sözlü başlayan tartışmanın kısa sürede büyüdüğü ve Balotelli'nin Yunus Akgün'ü tekme tokat dövdüğü iddia etti. Bu iddialar sonrası Adana Demirspor'dan son dakika açıklaması geldi. 

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak Ntv Spor'a yaptığı son dakika açıklamasında konu ile ilgili gündemde dolaşan iddiaları yalanladı. Sancak, takım içerisinde en iyi anlaşan iki oyuncunun Yunus Akgün ile Balotelli olduğunu, Galatasaray karşılaşması öncesi bu iddiaların bilerek ortaya atıldığını söyledi ve yalan haberlere tepki gösterdi. Sancak yaptığı son dakika açıklamasında, "Böyle bir şey mümkün değil. Galatasaray maçı öncesi yalan haberler yapıldı. Balotelli ve Yunus takımda en iyi anlaşan oyuncular" dedi ve iddiaların yalan olduğunu söyledi.

BU VİDEO ÇOK KONUŞULMUŞTU

Bir karşılaşmada Balotelli, Yunus Akgün'ün attığı gol sonrası onu ilginç bir şekilde kutlamıştı. Bu anlar ise sosyal medyada oldukça fazla konuşuldu. Balotelli tarzı gol sevinci şu şekilde:

Galatasaray ile Adana Demirspor arasında oynanacak karşılaşma 15 Mayıs 2022 tarihinde saat 20.00'da başlayacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç