Aşiret Düğününde Gelin ile Damada Takılan Paranın Miktarı Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aşiret Düğününde Gelin ile Damada Takılan Paranın Miktarı Açıklandı

Kocaeli'de yapılan bir düğünde gelin ile damada takılan paranın miktarı açıklandı.

Finans Magazin 3 Ekim 2022 08:21 0
Aşiret Düğününde Gelin ile Damada Takılan Paranın Miktarı Açıklandı

Aşiret düğününde gelin ile damada takılan para dudak uçuklattı.

Kocaeli'den gelen son dakika haberine ve görüntülerine baktığımızda bir aşiret düğününde büyük miktarda para takıldığı görüldü. 20 bin kişinin katılımı ile düzenlenne düğünde gelin ile damada takılan parayı sayma işlemi saatlerce sürdü. Görenler bir bankanın gün sonu para sayma işlemi gibi sandı.

Gelen bilgilere göre Kars Digor aşiretlerinden Celaldin aşiretine mensup olan iş inısanı Tanju Gönen'in oğlu Ebubekir Gönen ile Celali aşiretinden olduğu öğrenilen Dicle Bolcal dünya evine girdi.

Kocaeli'ni Gebze İlçesi'nde yapılan düğün törenine yaklaşık olarak 20 bin kğişi katıldı. Düzenlenen düğünde yemek ve oynama faslından sonra takı takma merasimine geçildi. Uzun kuyrukların olduğu takı töreninde takılar kurulan masaya bırakıldı. Yüksek miktarda takı takanların adları sayıldı ve taktıkları paralar mikrofondan söylendi.

BALYA BALYA PARA KONDU

Masaya balya balya paraların konulduğu görülüyordu Çevrede masayı cep telefonu kamerası ile çeken bir kişi, masadaki balya balya paraları sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Söz konusu düğünün sona ermesinden sonra para sayma işleminin uzun sürdüğü görüldü. Saatler süren para sayma işleminden sonra bir açıklama yapıldı ve toplam takılan paranın 11 milyon 500 bin lira olduğu bildirildi.

Söz konsu görüntüler sosyal medya üzerinde günün en çok konuşulanı oldu. 

Son dakika, gündem, güncel, finans haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç