AÖF Sınavsız İkinci Üniversitesi Kayıt Duyurusu Geldi: İşte Başvuru Tarihleri 2022 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AÖF Sınavsız İkinci Üniversitesi Kayıt Duyurusu Geldi: İşte Başvuru Tarihleri 2022 2023

Anadolu Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı ve sınavsız ikinci üniversite başvurusunun başladığına yer verildi.

Eğitim 17 Ağu 2022 14:37 2
AÖF Sınavsız İkinci Üniversitesi Kayıt Duyurusu Geldi: İşte Başvuru Tarihleri 2022 2023

Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite kayıt tarihleri açıklandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2. üniversite kayıt tarihlerinin belli olduğuna yer verildi. 

İKİNCİ ÜNİVERSİTE NEDİR?

Anadolu Üniversitesi tarafından ikinci üniversite ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Belki şu anda çok iyi bir üniversitede okuyorsun. Peki, gerçekten bu bölümde okumak mıydı hayalin? Ya da bir mesleğe sahip oldun sonunda; ama neden bununla yetinesin ki? Hayatında her şey yolunda olsa da, başka meslekler, başka meraklar, başka hayallere sahip olmak isteyebilirsin. İşte, Anadolu Üniversitesi sana tüm bunları gerçekleştirme fırsatı sunuyor. Üstelik şartsız, sınavsız...

Şimdi, Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite Programları ile kariyerinde yükselme, merak ettiğin bölümde okuma ve hayallerini gerçekleştirme şansı ellerinde. Eğer senin de hayallerin bir diplomaya sığmıyorsa, İkinci Üniversite Programları seni bekliyor!"

Tanıtım videosu şu şekilde:

BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU

"2022-2023 Öğretim Yılı İçin Planlanan Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri" başlığı ile yayımlanan duyuruda ikinci üniversite başvuru ve kayıt işlemlerinin 22 Ağustos ile 217 Ekim tarihleri arasında yapılacağına yer verildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir. Bilgileri güncel olmayan adaylar kaydının bulunduğu kurumlara başvurarak bilgilerinin güncellenmesini sağlamalıdır. Çevrimiçi başvuru işlemlerini tamamlayıp Öğretim Giderini ödeyenlerin durumları kontrol edilerek kayıt işlemi onaylanacaktır."

İKİNCİ ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ

Anadolu Üniversitesi AÖF tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada ikinci üniversite kapsamında okunabilecek bölümlere şu şekilde yer verildi:

Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları

Acil Durum ve Afet Yönetimi *AşçılıkBankacılık ve SigortacılıkBilgisayar ProgramcılığıBüro Yönetimi ve Yönetici AsistanlığıCoğrafi Bilgi SistemleriÇağrı Merkezi HizmetleriDış TicaretEmlak YönetimiEngelli Bakımı ve Rehabilitasyon *Ev İdaresiFotoğrafçılık ve KameramanlıkHalkla İlişkiler ve Tanıtımİlahiyat (Arapça) ***İlahiyatİnsan Kaynakları Yönetimiİş Sağlığı ve Güvenliğiİşletme YönetimiKültürel Miras ve TurizmLaborant ve Veteriner Sağlık *LojistikMarka İletişimiMedya ve İletişimMenkul Kıymetler ve Sermaye PiyasasıMuhasebe ve Vergi UygulamalarıPerakende Satış ve Mağaza YönetimiRadyo ve Televizyon ProgramcılığıSağlık Kurumları İşletmeciliğiSivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği **Sosyal HizmetlerSosyal Medya YöneticiliğiSpor YönetimiTarım TeknolojisiTıbbi Dokümantasyon ve SekreterlikTurizm ve Otel İşletmeciliği *Turizm ve Seyahat Hizmetleri *Web Tasarımı ve KodlamaYaşlı BakımıYerel Yönetimler

Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları

FelsefeGörsel İletişim TasarımıHalkla İlişkiler ve ReklamcılıkSağlık YönetimiSosyolojiTarihTürk Dili ve EdebiyatıYönetim Bilişim Sistemleri

İktisat Fakültesi Lisans Programları

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileriİktisatİktisat (İngilizce)****MaliyeSiyaset Bilimi ve Kamu YönetimiSiyaset Bilim ve Kamu Yönetimi (İngilizce) ****Uluslararası İlişkilerUluslararası İlişkiler (İngilizce) ****

İşletme Fakültesi Lisans Programları

Havacılık Yönetimi **İşletmeİşletme (İngilizce) ****Turizm İşletmeciliğiUluslararasi Ticaret ve Lojistik.

İkinci üniversite başvuruları başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Okul öncesi yok mo
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
AÖF kaydı sınırlı yapan bir milli eğitim nasıl okuyacaksak artık ???