Son dakika: Uzman çavuşlara kadro müjdesi geldi

Uzman çavuşları sevindiren son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre AK Parti ile MHP , uzmanlara kadro için harekete geçti.

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Cumhur ittifakı, yılların kanayan yarası haline gelen ve çözüm bekleyen uzman çavuşlara kadro konusunda harekete geçti. AK Parti ile MHP yöneticileri, uzman çavuşların özlük hakları, uzman jandarmaların okullarında geçen sürelerinin fiili hizmetten sayılması , terörle mücadelede yaralanıp gazi statüsüne alınmayanların problemlerinin de bu kapsamda düzenleneceği öğrenildi.

TOPLANTI YAPILDI

Hükümet kaynaklarından alınan son dakika bilgilerine göre AK Parti ile MHP bir toplantı yaptı. Düzenlenen toplantıda uzman çavuşlara kadro verilmesi için görüşmelerin başladığı bildirildi. Bunu yanı sıra uzman çavuşların askeri tesislerden yararlanmalarının da sağlanmasının gündeme geldiği öğrenildi.

İLK ADIM ATILMIŞ OLDU

Yapılan toplantı ile birlikte uzman çavuşlara kadro için ilk somut adım atılmış oldu.

KANUN TEKLİFİ HAZIRLANIYOR

İlk toplantıdan sonra taraflar tekrar bir araya gelecek ve kanun teklifi hazırlamak için müzakereler başlayacak. Kadro gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.