Son Dakika: Diğer Sigaralara da Zam Geldi İşte BAT Sigara Zammı

Son dakika haberi: Sigara fiyatlarına bir zam daha geldi.

Bugün Philip Morris grubunda bulunan sigaraların fiyatlarına 2 liralık zam geldi. Bu zammın ardından bir son dakika açıklaması daha geldi ve BAT grubundaki sigaralara da zam geldiği açıklandı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği tarafından yapılan son dakika açıklamasında BAT grubundaki sigaralara da 2 liralık zam yapılacağı , söz konusu zammın 6 Mayıs 2022 tarihinden sonra geçerli olacağına yer verildi.

Yayımlanan yeni listeye baktığımızda sigara paketi fiyatlarına 2 liralık zam geldiğine yer verildi. Listeye baktığımızda K..t marka sigaranın 24 liradan 26 liraya yükseldiğine yer verildi. R..h..s  marka sigaranın da fiyatının 23,50 TL'den 25.50 TL 'ye çıktığına yer verildi. Diğer fiyatlar ise şu şekilde oldu:

24 liralık sigaranın fiyatının 26 liraya çıktığına yer verildi. 25 lira seviyesinde olan bir diğer markanın 27 liraya, 27 lira olan diğer bir marka sigaranın da 29 liraya kadar çıktığı görüldü. 13.50 TL olan diğar sigaranın 25.50 TL, 24 lira olan S marka diğer sigaranın da 26 liraya çıktığı görüldü.

PHİLİP MORRİS GRUBUNA DA ZAM GELDİ

Bu markaların yanı sıra diğer markalara da zam geldi. 2 liralık zam  detayları için TIKLAYIN

ZAM 6 MAYIS'TAN SONRA

Söz konusu zam 6 Mayıs 2022 tarihinden sonra geçerli olacak. 

ZAMLAR İYİ OLDU DİYENLER VAR

Zamların iyi olduğu, sigarayı bırakan sayısının bu şekilde artacağına yer verildi. Sizce iyi mi oldu kötü mü? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.