Serdar Ortaç öldü mü, hastalığı ne son dakika

Serdar Ortaç öldü mü , hastalığı ne ?

Ünlü popçu Serdar Ortaç'ın sağlık durumu hakkında geçen gün tedirgin eden bir açıklama geldi. Serdar Ortaç, Alişan'ın sunumu ile Trt 1 ekranlarında yayınlanan programda yaptığı açıklamada gündeme oturdu. Sol bacağının tamamen tutmadığını, bacağını kaldırmakta ciddi bir güçlük çektiğini söyleyen Ortaç, "Sol bacağım tamamen gitti" demişti.

Daha sonra söz konusu programa Ortaç'ın doktorluğunu yapna Prof. Dr. Ayşe Sağduyu Kocaman bağlandı ve merak edilenleri cevapladı. Bu esnada Serdar Ortaç doktoruna, "Bu hastalık hiç geçmeyecek mi?" sorusunu yöneltti. Bu soruya Doktor Kocaman, "İlacını düzgün kullandığı sürece hastalık kontrol altında" şeklinde yanıt verdi.

Alişan'a dönerek konuşan Serdar Ortaç, "Senin gibi yürüyüp koşmak isterdim" dedi. Bu sözler, stüdyoda duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. 

HASTALIĞI NE?

Serdar Ortaç MS hastası oldu. Uzun adı Multipl Skleroz olan hastalıkı, kişinin bağışıklık sistemindeki bozukluk nedeniyle beyin ve omurilikte çok sayıda plakların oluşmasıyla ortaya çıkan bir hastalık oluyor. Gençlerde de görülen bu hastalık, Türkiye'de 35 bin kişiyi etkiliyor. 

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.