Selçuk Tepeli, Fox Tv Canlı Yayınında Sinirlendi: Çileden Çıktı

Son dakika :Selçuk Tepeli canlı yayında çileden çıktı.

Fox TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli az önce canlı yayında çileden çıktı. Bir haber sunan Tepeli, haber sonrası yaptığı yorumlarda sinirlendi ve elindeki kağıtları masaya attı ve su dolu kupayı fırlattı. 

Köylünün Toprağına Göz Diktiler başlıklı haberi sunan Tepeli, habere yorum yaptığı sırada çileden çıktı.

HABERDE ÇİFTÇİLERİN TALEPLERİ

Haberde Fox Muhabirine konuşan çiftçiler, tapusunu alamadıkları yerlerden çıkarılacaklarını söylemiş ve seslerini duyurmak istemişti. Çiftçiler, "Bizim kimsenin yerinde rızkında gözümüz yok. Burası anamızın ak sütü gibi helaldir."  Bir diğer çiftçi ise , "Bu köyümüzden bizi, yani 17 şehidimiz var. 140 yıldır katma değerimiz var. Bizim ne günahımız var. Neden tapumuzu alamıyoruz." dedi. 

ÇİFTÇİLERİN YARISI İŞİ BIRAKTI

Tepeli canlı yayında çiftçilerin yarısının işi bıraktığını ve asgari ücretle iş bulduğunda hemen köyedn taşındığını söyledi. Bu duruma sinirlenen ve tarım politikalarına eleştiride bulunan Tepeli, canlı yayında ellerindeki kağıdı masaya fırlattı ve eli ile kupaya vurarak devirdi. 

KAMERA ISLANDI

Kupadaki suyun kameraya geldiği görülürken kameranın ıslandığı da fark edildi. 

İşte o anlar:

FATİH PORTAKAL'IN YERİNE GEÇTİ

Daha önce Fox Ana Haber programını ünlü haber sunucusu Fatih Portakal sunuyordu. Portakal'ın emekli olmasının ardından yerine Selçuk Tepeli geçti. Tepeli'nin sunumu ile ekranlara gelen program , reytinglerde ciddi anlamda rakiplerine fark atıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.