Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

CarrefourSA Marketlerinde Filiz Çay Ürününde Büyük İndirim!

CarrefourSA Marketlerinde Filiz Çay Ürününde Büyük İndirim!

Dünyanın ve Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Carrefour dev indirimlerine yenilerini eklemeye devam ederken yükselen fiyatlara adeta meydan okuyor.

Marketler arasında indirim savaşı yaşanırken Carrefour 500 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine yönelik olarak haftanın yeni indirimli ürününü duyurdu. Son dönemde yükselen fiyatı ile cep yakan çay fiyatlarına indirim darbesi vuruldu. İşte kampanyalı satış fiyatları...

CARREFOUR 500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞ YAPANLARA FİLİZ ÇAY FİYATINI DİBE ÇEKTİ!

Müşterilerine yönelik olarak yeni indirimlerini duyurmaya devam eden Carrefour internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyurusunda "CarrefourSA Kart ile 500 TL ve Üzeri Alisverislerinizde 104,00 TL yerine 69,90 TL. Kampanya 1 adet için geçerlidir." diyerek tek seferde en az 500 liralık alışveriş yapan müşterilerine yönelik olarak Filiz Siyah Çay'ın satış fiyatını 104 TL'den 69.90 TL'ye çekileceğini duyurdu.

kampanya.jpg

Carrefour Filiz Çay 1 KG satış fiyatı için yapılan açıklamada siyah çay için dev indirim duyurulurken herkesin en fazla 1 çay alımında bulunabileceği ifade edildi. Ayrıca yine hafta sonuna özel olarak pek çok üründe 2 al 1 öde, Carrefour kart ile 3 al 2 öde ve Maximum Kredi Kartı ile 1.500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL olmak üzere toplamda 300 TL maxi puan hediyesi gibi pek çok fırsat bulunuyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;