Garanti BBVA, Emekli Promosyonun Güncelledi: İşte Ekim 2022'de Yapılan Tek Değişiklik

Garanti BBVA promosyon duyurusunu güncelledi.

Garanti BBVA tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve emeklilerin promosyonları güncellendi. Promosyon ödmee miktarında güncellemey apılmadı ancak devam eden promosyonun son ödeme tarihi 31 Ekim olarak değiştirildi. Biz de bu yazımızda söz konusu promosyon ödemesinin detaylarına yer verdik.

"Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara 7.500 TL’ye varan ödül!" başlığı ile bugün yayınlanan son dakika açıklamasında promosyonda 6 bin lira nakit promosyon verileceği aktarıldı. Buna ek olarak otomatik ödeme talimatı verilmesi ve emekli tanııdkların bankaya getirilmesi ile birlikte alınacak promosyon miktarının 7 bin 500 liraya kadar çıkarılabileceği bildirildi.

Emeklilere sunulan diğer fırsatlar ise şu şekilde açıklandı: "Emekli maaşını Garanti BBVA‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve İnternet'ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 08:30 - 16:00 arası yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir. Maaş taşıma sonrası yatacak olan emekli aylık/gelir ödemesi ile birlikte masrafsızlık geçerli olacaktır. (Hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil değildir"

Maaşını bankaya taşıyarak 7 bin 500 liraya kadar promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen vatandaşların maaşını e devlet üzerinden ya da banka şubelerine giderek taşımaları gerekmektedir. Kampanyanın geçerlilik süresi için açıklamada, "Kampanya geçerlilik tarihi 1-31 Ekim 2022’dir. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar." denildi.

Finans7.com  | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.