Çorum Kargı'da skandal olay: Öğretmen, 11 kız öğrenciye cinsel saldırıda bulundu

Skandal olay ortaya çıktı: 11 kız öğrenciye tacizde bulunan öğretmen hakkında tutuklama kararı verildi.

Çorum'un Kargı İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen haberde Kargı'da bir ortaokulda öğretmenlik yapan kişi, öğrencilere iğrenç saldırıda bulundu. Olay öğrenci velilerinin dikkati sonucu ortaya çıktı. 11 kız öğrencinin aileleri, okulda öğretmenlik yapmakta olan 30 yaşındaki M.E.G. isimli kişi hakkında çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

Polise giden 11 öğrenci velisi, öğretmen hakkında şikayetçi oldu. İhbar sonrası polis ekipleri soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri okula gelerek incelemede bulundu. Öğretmen, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken polis ekipleri, okula gelen psikolojik danışman ile birlikte çocukların ifadelerini aldı.

Çocukların emniyette alınan ifadelerinden sonra gözaltına alınan öğretmen, polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Emniyette işlemlerin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilen zanlı, savcılık ifadesinden sonra tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe "çocuğun cinsel istismarı" ve "cinsel taciz" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.