Çok Konuşulacak Grafikli Kripto Para Yorumları: İşte Bitcoin ve Ethereum Tahmini

Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bitcoin ve Ethereum'un sert düşebileceği tahmini geldi.

Son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle kirpto para piyasasında sert hareketler görülüyor. Parasal sıkılaşmaya gidilmesi, buna rağmen enflasoynun istenildiği gibi düşmemesi nedeniyle kripto para borsasında sert düşüler görüldü. Geçen sene Kasım ayında 67 bin dolar seviyesine kadar çıkan Bitcoin, 19 bin 700 dolara kadar geriledi. Fed'den gelen son faiz artırımı da kripto paraları düşürdü. Son bilgilere göre 1 Bitcoin şu sıralar 19 bin 18 dolar seviyesine kadar düştü. Ethereum fiyatında da gerileme görüldü. Son verilere göre 1 Ethereum 1324 dolar seviyesinde seyrediyor. 

Uzmanlar kripto paralar hakkında yaptığı son dakika açıklamasında şu sıralar 19 bin dolar seviyesinde olan Bitcoin'in 12 bin dolara kadar düşebileceğini söyledi. Fed'in yeni faiz artırımları ile birlikte bunun yolda olduğuna yer verildi.

Bugün gelen 3'üncü 75 baz puanlık faiz artırımının ardından  Powell açıklama yaptı. Fed başkanı şahin açıklamalar yaptı ve kripto paralar sert düştü. Kripto Uzmanı Doctor Profit isimli kullanıcı konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında grafiği yorumladı ve Bitcoin'in 12 bin dolara kadar düşebileceğini söyledi. Profit yaptığı açıklamasında, ''Hali hazırda piyasa 0.75 puanlık faiz artışını fiyatladı. Eğer 100 puanlık bir faiz artışı gerçekleşirse piyasa kana bulanır'' dedi ve kripto paralarla ilgili hazırladığı tabloyu şu şekilde paylaştı:

Bu tahmine baktığımızda Bitcoin'in 21 bin dolara düşmesi ile Ethereum 900 dolarlara kadar düşebilir.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.