Cinemaximum'un Adı Değişiyor: İşte Yeni Adı ve Logosu

Cinemaximum'un adı değişti.

Türkiye'nin en büyük sinema zinciri olan Mars Group'tan bir açıklama yapıldı ve Cinemaximum sinemalarının adının değiştiğine yer verildi. Gelen son dakika bilgilerine göre Cinemaximum'un adı Paribu Cineverse olarak değiştirildi.

Yıllardır sinema severlere birçok ilde hizmet veren , Cinemaximum adı ile faaliyetine devam eden CGV Mars Cinema Group, bugün köklü bir düzenlemeye imza attı ve bunu kamuoyuna açıkladı. Yapılan son dakika açıklamasında Cinemaximum'un adının Paribu Cineverse olarak değiştiği bildirildi. Söz konusu değişiklik, Mars Cinema Group ile Paribu arasında imzalanan ortaklık sonrası oluşturuldu.

Bu açıklamadan sonra marka değişti ve Cinemaximum adı, Mars Cinema Group'un tüm sayfalarından kaldırıldı ve yeni logo ile isimler yerini aldı. Değişiklik ile birlikte Cinemaximum'un internet sitesinde de değişiklik yapıldı ve bu logo oraya da eklendi.

İşte yapılan değişiklik:

Cinemaximum tarafından bundan üç gün önce yapılan paylaşım ise şu şekilde:

Ortaklık ile iligli iki kesimden de henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklamanın bugünlerde gelmesi ve ortaklığın hangi şartlarda yapıldığı, anlaşma detaylarının dünya kamuoyuna paylaşılması bekleniyor. 

Cinemaximum, yeni adı ile Paribu Cineverse, Türkiye genelinde 31 ilde 90 sinema işletmesi ve 778 salonu ile Türkiye'nin en büyük sinema zinciri.

Her gün on binlerce vatandaşın gittiği bu sinemeların logoları, isimleri ksıa sürede değişecek ve Paribu Cineverse logosuna geçilecek.

Finans7.com  | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.