Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 207 Temizlik Personeli Alımı Yapıyor KPSS 2022/9 Tercih Kılavuzu Yayımlandı: (2001 Nitelik Kodu Nedir)

Son dakika : KPSS Tercih kılavuzu yayınlandı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Çevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesine kamu personeli alınacağına yer verildi. 

Duyuru şu şekilde:

"KPSS-2022/9: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2022/9 Tercih Kılavuzuna saat 10.00’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 10 – 15 Haziran 2022 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 15 Haziran 2022 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2022/9 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir."

TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAK

2001 NİTELİK KODU: 2001 Nitelik kodu lise mezunu olmaktır. Lise mezunu olan ve KPSS'den geçerli bir puan alan herkes bu ilana başvuru yapabilir. 

Başvurular ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapılacak.

Tercihlerini yapan adaylar daha sonra 30 TL olan tercih ücretini yatırarak başvurusunu tamamlamış olacak. Adaylar KPSS puan sıralamasına göre atanacak ve atama sonrasında mülakat yapılmayacak. 

Bilgi alış verişi için TIKLAYIN 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.