Cem Yılmaz'dan Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri'sine Sert Sözler

Bahçeli'den Erşan Kuneri'ye isim vermeden sert sözler.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün düzenlenen grup toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı. Netflix platformu üzeridnen yayınlanna bir diziye isim vermeden yüklenen Devlet Bahçeli'nin sözleri sosyal medya üzerinde geniş yer buldu.

BAHÇELİ NE DEDİ?

Devlet Bahçeli bugün düzenlenen grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Netflix'de küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır” dedi.

ERŞAN KUNERİ

Son dönemlere damgasını vuran Erşan Kuneri adlı dizi Netflix üzerinden yayınlanıyor. Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı dizi ile ilgili gelen sert açıklama sonrası tepkiler şu şekilde oldu:

"Mehmet Bahçeli,bugün'de,Erşan Küneri'ye bulaşmış

Birisi Devlet Bahçeli'ye Netfilix'in ücretli olduğunu, kimseye zorla bir şey izletilmediğini söylesin, ilaveten, Capsız dediği Cem Yılmaz Bağımsız Aday olursa onun partisinin en az 5 katı daha fazla oy alacağına 1-e 10 bahse girerim

Ekmek 5 TL olmuş, Devlet Bahçeli Erşan Kuneri dizisindeki küfürlerden rahatsız olmuş. Başka hiç bir şeyden rahatsız olmamış

Devlet Bahçeli bey Erşan Kuneri'den yani bir dizi karakterinden rahatsız olmuş İstanbul'da ekmek 5 TL olmuş

Ekmek 5 TL, motorinin litresi 30 TL, bir zamanlar fakirin baş yemeği olan patates 13 TL olmuş Bahceli Netflix'de yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde gecen küfürlü sahneleri şikayet ediyor. Birazda ülkenin gerçek gündemine dönsek olmazmı?"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.