Buz Devri Bu Duygusal Video ile Sona Erdi: Sincap Scrat Sonunda Palamudu Yedi

Ve sonunda beklenen oldu: Buz Devri'ndeki sincap , sonunda uzun bölümlerdir peşinden koştuğu meşe palamuduna kavuştu ve onu yiyerek Buz Devri serisinin sona erdiğini gösterdi.


Şimdiki çocuklar izlediğinde de çok büyük zevkle izlenen Buz Devri serisi sona erdi. Seri toplamda 5 adet filmden oluşuyor. 2002 senesinde başlayan macera 2016 yılında yayınlanan son film ile final yaptı. Ancak yeni filmin gelip gelmeyeceği büyük merak konusuydu. Buz Devri hayranları, yeni bir bölüm daha gelmesini isterken bazı hayranlar, serinin tadında bırakılması taraftarıydı.


Vizyona girdiği ilk zamanlarda büyük ilgi ile izlenen, daha sonra televizyonda ve DVD satışlarında büyük ilgi gören Buz Devri adlı animasyon filminin daha sonra diğer filmleri çekildi.


MACERA 2002 'DE BAŞLADI

Efsanevi serinin ilk filmi 2002 yılında Buz Devri adı ile vizyona girdi. Büyük ilgi görmesinin ardından 2006 senesinde Buz Devri 2 Erime başlıyor adı ile filmin ikincisi vizyona girdi. İkinci film de büyük bir ilgi ile izlendi.


Daha sonra 3'üncü film için hazırlıklar başladı. 3 sene süren hazırlık sonrası Buz Devri 3 Dinozorların Şafağı adı ile yeni film gösterime girdi. 4'üncü film için de 3 sene beklendi ve 2012 yılında Buz Devri 4 filmi Kıtalar Ayrılıyor adı ile vizyona girdi.


Son film ise 2016 senesinde vizyona girdi. Buz Devri Büyük Çarpışma adı ile vizyona giren film son film oldu.


DUYGUSAL VEDA: SONUNDA SİNCAP SCRAT PALAMUDU YEDİ

Blue Sky Studios tarafından bir video yayınlandı ve videoda sincap Scrat'ın 5 film boyunca peşinden koştuğu, uğruna kıtaları ayırdığı , küresel ısınmayı arttırdığı meşe palamudunu yediği görüldü.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.