Bugünkü KPSS Kaçta? Kaçta Bitecek? İşte Erken Çıkış Saatleri

KPSS kaç saat sürüyor. İşte çıkış saatleri.

Kamu Personeli Seçme Sınavı günü geldi çattı. Sınava dakikalar kala en merak edilen konu sınava giriş çıkış saatleri, sınavın erken bitme saati oldu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda KPSS'ye dair detaylara yer verdik.

İPTAL EDİLDİ

31 Temmuz 2022 tarihinde KPSS Genel Kültür Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavı yapıldı. Sınavdan sonra sosyal medyanın gcü iel ortaya çıkarılan soru skandalı sonrası sınav iptal edildi. Bir yayınevinin soruları ile 20 sorunun benzerlik göstermesi, birçok sorunun tıpa tıp aynı olması nedeniyle sınav iptal edildi.

SORU HAVUZU SİLİNDİ

Bunun ardından ÖSYM , soru havuzunu sildi ve yeniden 2 bin soru hazırlayarak sorulaır bu 2 bin sorunun arasından seçerek sınavı hazırladı.

SINAV SAATLERİ

Sınav saat 10.15'te başlayacak. Saat 10.00'dan sonra kimse sınav salonlarına alınmayacak. 10.15'te başlayacak ve 130 dakika sürecek sınav 12.25'te sona erecek. 

ERKEN ÇIKMA SAATLERİ

KPSS'de erken çıkış saati , sınav başltadıktan 100 dakika sonra oluyor. Sınav bitmeden 15 dakika önce sınavdan çıkışlar yasak .Buna göre sınavdan erken çıkış saatleri 11.55 ile 12.10 arasında. Bu 15 dakikalık süreç içinde adaylar sınavdan erken çıkabilir.

Sınav sonrası soru ile cevapların paylaşımı finans7.com'da. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.