Bolu, Sakarya ve Düzce'de Okullar Tatil (Zonguldak Alaplı KDZ Ereğli, Gebze, Yalova, Kocaeli, Ankara, İstanbul'da Okullar Tatil mi 23 Kasım 2022)

Son dakika : Deprem sonrası 3 ilde okullar tatil edildi.

Gece 4.08'de Düzce merkezli 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 1'i ağır olmak üzere toplamda 35 yaralının olduğu deprem sonrası bir vatandaş, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yaşanan deprem sonrası 3 ilde okulların tatil edildiği açıklandı.

DÜZCE

Düzce Valisi Cevdet Atay, bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Atay, “Deprem nedeniyle tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ile hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır. Hepimize çok geçmiş olsun.” dedi.

SAKARYA

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım da bir açıklama yaptı. Oktay yaptığı açıklamada, Düzce Gölyaka’da meydana gelen deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Değerli hemşerilerimiz, Düzce’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun.”

BOLU

Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir"

Henüz diğer illerden tatil açıklaması gelmedi . Açıklama gelince yazımıza eklenektir. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.